Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan oldjam meg a megfelelő...

Hogyan oldjam meg a megfelelő étrend kérdést?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kollégium miatt hiányos az étrendem, ebben kellene segítség, tömegnövelős étrend. Az edzést 5-6 között kezdeném,

1 étkezés: zabpehely, banánnal és tejjel

2 étkezés: itt kellen segítség, amit hamar be lehet kapni, és nem kell nyüglődni vele, mert csak 15 perc szünetem van.

3. étkezés(ebéd): rizs(zöldséges alkalmanként) és csirkemell

4. étkezés: ide is kellene segítség, mit egyek edzés elött, itt van olyan 30 percem.

5. étkezés: edzés után 1 órával, nem tudom mi lehetne ide is, csikrkét rizzsel anyagi gondok miatt nem szeretném, ígyis szűkös a keret.

6 étkezés: túró,tejföllel és valamennyi cukorral.

Szerintem így nem tudom a megfelelő adagot bevinni naponta, ezért szeretnék egy étrendkiegészítőt, edzés utánra, de ezekben nem vagyok otthon, melyik lenne a legmegfelelőbb? 175\65.

Köszönöm előre is a segítséget és a megértést!

2016. jan. 9. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez úgy szar ahogy van. Tejet felejtsd el, nehezen emészhető, fehérje tartalma kb semmi. Nem értem miért anyagi gond neked a csirke rizs? 150g csirkmell kijön max 250 forintra ha kiszámolod kilós árból, több nem kell egy étkezésedbe. A rizs filléres tétel. Zöldséget nem néha kell enni hanem mindig, mert beléd szárad a szar. Utolsó étkezésedbe cukor? Brilliáns. Ezerféleképpen megoldható az ízesítés ez a legszarabb verzió. Kajára sajnálod a pénzt, de már azért a tápkiegen töröd a fejedet. Van gond koliskám
2016. jan. 9. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Èrtem. Akkor tej nuku, marad a viz. Azthittem drágább a csirke, de akkor megprobálom azt. A turòt pedig nem tudom mivel izesíthetnèm hogy jò legyen. De edzès után valamilyen kieg. akkor is elkèl, vagy nem? Kicsi a gyomrom, nem tudok sokat enni. Köszi.
2016. jan. 9. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Fszt kicsi, hagyjál már. Pont akkora a gyomrod mint egy testépítőnek. Rakjál bele édesítőszert, folyékonyat lidlben és tescobak filléres tétel. Nem kell elöntözni, csak kicsit rá. Zab,rizs,olcsó bab, valamilyen olcsó szárnyas húsfilé,tojás és zöldség pl. káposzta kell neked. Esetleg edzés után egy dextrózosabb gyümölcs.Lenmagolaj,kókuszzsír vagy oliva olaj a zsírforrásaid. 25 ezer per hó a te testsúlyoddal, vagy még kevesebb. 130gramm fehérje,50gramm zsír,260 gramm szénhidrát. A szénhidrátot emeled heti 25 grammal addig amíg nem zsírosodsz. Teljes test edzés heti 3+1 kardió.
2016. jan. 9. 01:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2016. jan. 9. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!