ugye mindenhova azt irtam hogy kb, ami azt jelenti hogy van egy 10%os minusz - plussz kilengés, van hogy csak 3200at eszek, van hogy 3800at. alapból nekem ez nem gond, mert jó az étvágyam, és ha nincs meg a 'napi betevő' érzem, éhes vagyok. nem számolgatom grammra, mert fejből, ránézésre tudom már.
dee ja, betartom, legalábbis kevesebbet sosem eszem. :D
csak hogy igazoljam magam:
most kiváncsiságból összeszámoltam a mai kajám. - paradicsomszószt meg pár apróságot amit csak iz maitt rakok a kajához, nem irtam, de azoknak ugysincs nagy makró v kalória tartalmuk - nem terveztem előre, érzésre ettem, és ez jött ki:
:DD
Minek vegánnak lenni?
Sosem fogom megérteni de nem is akarom mert agyffasz.
amig nem próbáltad, na szidd :)
a brutális erő és energia boost amit ad, hihetetlen, de mellette jobb az ember kedve, sosem álmos vagy fáradt, szebb lesz a bőre, visszatartott vized ad le, magas kalória mellett, minden étele "whole food" igy nem kell törekedni a makrókra, vitmainokra, ásványianyagokra, ugyis minden rendben lesz a nap végére, sokkal változatosabb ételek, izek, tápanyagok, és mellette ez a leg környezet és állatbarátabb étrend.
csupán ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!