Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy néz ki az étrendetek?

Hogy néz ki az étrendetek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 01:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
kb 3500 kalória kb 140 g fehérje kb 80 g zsir és 500 g ch
2016. júl. 22. 01:15
 2/33 anonim ***** válasza:
egy kis off: mindennap betartod heroldka? vagy lazásan veszed ?
2016. júl. 22. 01:22
 3/33 anonim ***** válasza:

ugye mindenhova azt irtam hogy kb, ami azt jelenti hogy van egy 10%os minusz - plussz kilengés, van hogy csak 3200at eszek, van hogy 3800at. alapból nekem ez nem gond, mert jó az étvágyam, és ha nincs meg a 'napi betevő' érzem, éhes vagyok. nem számolgatom grammra, mert fejből, ránézésre tudom már.

dee ja, betartom, legalábbis kevesebbet sosem eszem. :D

2016. júl. 22. 01:35
 4/33 anonim ***** válasza:

csak hogy igazoljam magam:

most kiváncsiságból összeszámoltam a mai kajám. - paradicsomszószt meg pár apróságot amit csak iz maitt rakok a kajához, nem irtam, de azoknak ugysincs nagy makró v kalória tartalmuk - nem terveztem előre, érzésre ettem, és ez jött ki:

[link]

:DD

2016. júl. 22. 01:41
 5/33 anonim ***** válasza:
Hu bszki ez igen
2016. júl. 22. 01:58
 6/33 anonim ***** válasza:

Minek vegánnak lenni?

Sosem fogom megérteni de nem is akarom mert agyffasz.

2016. júl. 22. 02:04
 7/33 anonim ***** válasza:
Ha az energia összeséget számoljuk csak akkor nekem is meg van tömegnél a 4000kcal
2016. júl. 22. 02:06
 8/33 anonim ***** válasza:
Kb
2016. júl. 22. 02:06
 9/33 anonim ***** válasza:

amig nem próbáltad, na szidd :)

a brutális erő és energia boost amit ad, hihetetlen, de mellette jobb az ember kedve, sosem álmos vagy fáradt, szebb lesz a bőre, visszatartott vized ad le, magas kalória mellett, minden étele "whole food" igy nem kell törekedni a makrókra, vitmainokra, ásványianyagokra, ugyis minden rendben lesz a nap végére, sokkal változatosabb ételek, izek, tápanyagok, és mellette ez a leg környezet és állatbarátabb étrend.

csupán ezért.

2016. júl. 22. 02:08
 10/33 anonim ***** válasza:
Reggelizni nem szoktam, olyan 2-3 fele ebédelek, azt ami itthon van, ha nincs semmi, akkor instant ramen vagy gyros, vacsorára anyám főz, akkor sem szokott lenni nagy étvágyam, de éjfél körül mindig megéhezek, akkor eszem egy kicsit.
2016. júl. 22. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!