Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 183 cm 65 kilógramm vagyok,...

183 cm 65 kilógramm vagyok, elkezdtem edzeni. Mennyi fehérje kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ételböl kb 80-90-100 gramm fehérjét tudok bevinni naponta, mikor hogy... A kérdésem az lenne hogy fehérje porbol körülbelül mennyit kell bevinnem naponta? :D

2016. júl. 19. 11:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hallod. ha eszel egy nap HÚS MELLÉ (ami más most kiegésziti de legyen igazad) zabot, rizst, tésztát, brokkoli, banánt, almát, mogyorót, diót, kenyeret, szerinted nem kapod meg az összes esszenciális aminósavat? ne röhögtess már.
2016. júl. 19. 15:29
 22/29 anonim ***** válasza:
2016. júl. 19. 15:30
 23/29 anonim ***** válasza:
Előbb még a vegán testépítőket hoztad fel, hogy ők úgy rakják össze az étrended, hogy kiegészítik. Szóval akkor most egy vegánról vagy egy nem vegánról beszélsz?? Azt eddig is vágta szerintem mindenki, hogyha eszel hús mellé ilyeneket, a hús kiegészíti az aminokat.
2016. júl. 19. 15:35
 24/29 anonim ***** válasza:
Legalább olvasni tudnál te nyomorult. :D amiket irtam a hús mellett, érted, tehát azon kívűl, teljes aminót adnak, de ez 2 étel keverésével is elérhető. Amúgy hány napig voltál vegán?
2016. júl. 19. 15:41
 25/29 Cortez70 ***** válasza:

én nem számolom a növényit, mert kocsog vagyok. :) , de Heroldnak van igaza: ha megy pl hüvelyes zöldség és gabona is (rizs, zab, rozs), akkor megvan minden amino.

[link]

2016. júl. 19. 17:28
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem kell tultolni a novenyi feherje mizeriat. Nem egy felet kell enni (ki az aki egyik nap csak repat eszik masik nap meg csak uborkat) de akinek ezt magyarazni kell annak ugyse ezen fog mulni a formaja.
2016. júl. 19. 17:56
 27/29 anonim ***** válasza:
Nyomorult:'D Hú de nagy szavak :D Te meg próbálj meg fogalmazni na szevasz:))
2016. júl. 19. 18:05
 28/29 anonim ***** válasza:

Sima vegánként se nehéz összehozni a fehérjét, s ha az ember nem vegán, csak alapoz növényi fehérjére is, az még egyszerűbb. Gabona, hüvelyes, olajos mag, olcsóbb állati fehérje, ez igazán egyszerű.

Egyébként a tökmaglisztben 54g fehérje van 100 grammonként. Amikor régen még elrontottam a fehérjebevitelemet, tojásfehérjével elkevertem, megmikróztam és megettem (pici kiegészítés volt csak ez, nem érdekelt a komplettálás). Nem túl jó, így inkább rendesen eszem. Nem nehéz, nem kifejezetten drága, de van, akinek bele kell jönni.

2016. júl. 19. 18:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Szetintem egy kondizó embernek alap, hogy változatos legyen az étrendje, és amint irtam, ha eszel egy nap 4x minimum 10 féle ételt azért csak eszel, bár án inkább a 20+ ra szavazok, innentől kezdve fölös az aminón parázni...
2016. júl. 19. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!