1 Hónapja elkezdtem járni konditerembe! ?
Na szóval van személyi edzőm tehát az edzéstervvel semmi gond nincs.Jelenleg 167 Cm 60 kg vagyok , azt tanácsolta az edző hogy fogyjak egy kicsit a hasamból , elkezdtem az izomépítéshez normálisan étkezni, mellőzöm a cukrokat, fehér lisztet , "sok " fehérjét eszek. Az étrendem :
Reggelire : 5:30 kor általában tojás rántottát (4-5 db - ól) 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérből , sajnos itt jön a gond hogy heti 3 x edzek és iskola után 17:00 re érek haza és akkor tudok csak Ebédelni : az szinte csirkemell vagy valami hússal kapcsolatos kaja vacsorára még olyan 19:00 -or vagy neki állok tojást csinálni aznap vacsira meg másnap reggelre vagy Norbis terméket eszek és ez ebédre is szokott vonatkozni. + még edzés után fehérje port is szedek 40 g - ot!
15/f
Na és a kérdés: Ha minél nagyobb izmokat szeretnék, ( tömeget akarok növelni izomból) akkor jó e - ez az étrend hogy kihagyok egy csomó időt vagy nem ? És ha nem hogy kéne változtatnom rajta? V
Bocsi hogy ilyen hosszú lett ,de válaszotokat előre is köszönöm !
Itt nincs olyan hogy "ebéd"
Enni kell ennyi, mi az hogy nem tudod elvinni. Fogod berakod a húst meg a rizst (meg ha van zöldséget) egy dobozba lezárod és elviszed hűű nehéz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!