Sokan mondják azt hogy fölösleges hasra edzeni minden nap, én nem értem miért, már egy ideje edzek, (hasra még csak 1-2 hete) van étrendem, és nem vettem észre hogy árt, de sokak szerint nem jó, szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi lehet a baj vele, én már így csinálom egy ideje, és 6 kockám már látszik. ez az edzéstervem
30 hasprés
30 lábemelés fekve mind 2 láb
oldal hasprés 15-15
30 felülés kéznyújtással.
30 váltott láb emelés fekve csak egy láb a másik tart és váltva kb másodpercenként
30 ki-be tolás lábbal https://www.youtube.com/watch?v=m1_yXxfFrBI
30 hasprés lábemeléssel
30 30 oblique v up https://www.youtube.com/watch?v=HJLE_VQ3Knc
30 sarokérintés
80 + twist
V tartás 30 mp
Plank 1 perc
2016. jún. 9. 19:11
1/12 anonim válasza:
azért mert fölösleges rá ennyit. edzések végén hasazol 5 percet és ugyan úgy lesz hasizmod.
2/12 anonim válasza:
Még kéne rá pár gyakorlat szerintem.
3/12 A kérdező kommentje:
Rendben értem, tehát akkor csak fölösleges, de nem árt(?). Tudnál segíteni, hogy milyen gyakorlatok kellenének rá?
2016. jún. 9. 19:19
4/12 anonim válasza:
Nem kell a gyakorlaton aggódnod, hogy milyen kell. Csináld meg 2x az egészet akkor tuti jó lesz..
5/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor végigcsinálom 1-szer ezt az egész szériát, aztán még egyszer értem, rendben köszi:)
2016. jún. 9. 19:28
6/12 anonim válasza:
12 gyakorlat?Nekem 1 edzésnapom nem áll 12 gyakorlatból nemhogy a hasazás....
8/12 crudy válasza:
A has nem különb izom a többitől. Oké elég nagy de attól még csak izom. Hátra se edzel két órán keresztül 20 gyakorlattal. A hasadat négy izomkötegre tudod bontani. A te programodban van több is ami ugyan azt edzi. Felesleges. Ha tényleg komoly hasizmot szeretnél akkor össze rakhatsz egy frankó tervet de az is jó tényleg ha heti kétszer 30percet hasazol.
9/12 anonim válasza:
2 gyakorlat simán elég, de mindegy.
10/12 Cortez70 válasza:
Semmivel nem érsz el többet, mintha heti 2-3-szor 2 gyakorlattal leedzenéd. Fölösleges ennyit edzeni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!