Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?
Viszont aki vegán, az sokkal több zöldséget, gyümölcsöt eszik. És ugyanúgy megmossa, mint én a húst, vagy a tojást.
A tojással nem szennyezel semmit. Az állatot valóban megöljük, de ezért tenyésztjük. Míg egyes növények fogyasztása a vadon élő állatokat tizedeli.
Tényleg nem látod a különbséget?
Heroldka, megismétlem. A nagyüzemi növénytermesztésről beszélek!
Ha otthon megtermeled, vagy megveszed a termelőtől, az természetesen más kategória.
Ahogy én sem veszek bolti tojást, tejet, mézet, mert megtehetem, hogy megveszem a termelőtől. Sőt, sokszor a húst is!
láttál már szőlőst? a gyümölcsöket és a zöldségeket nem az erdőböl szedik. és most irtam, hogy az esőerdő irtás 91% állattenyésztés, innentől miről van szó? semmiről. rádaásul a növény folyamatosan ujul, pl almafa, vagy rizsfölek, elülteted, öltözöd, leszeded, azt csá. tessék tojás:
Tudod mit, nem vitatkozom...
Én továbbra is megveszem Mari nénitől a tojást, Vérteséktől a tejet, Zsibritától a mézet...
Miattam meghal jópár csirke, ami csak ezért lett kiköltetve...
Te meg nyírd ki továbbra is a majmokat, ha ennek Szerinted kisebb a súlya!
"azért lett keltve"
ja értem, szóval ha valaki a saját gyerekét rendszeresen veri, az teljesen okés, értem. elég érdekes az értékrended. és igen, ha választanom kell a kicsi és a nagy gond közül, a kicsit választom. ezt hivják úgy hogy logika és következetesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!