Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavar hogy a...

Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
megint nem olvastam el a kommentet, mert hülyeség. aki eszik állati eredetüt az szennyezi és rombolja a környezetet: húsiparral, teiparral, tojásiparral, ÉS minden mással, amikkel a vegánok, mivel ő is eszik almát, meg salátát. előbb irtam le, hogy nem mindegy, hogy 20.000-el büntetnek meg, vagy 150.000-el, és mgé arányos is. a közlekedés a levegőben lévő szennyeződésnek a 13%-ért felelős, a hústermelés 51%!!!!!!!! innentől kezdve fölöslges magyarázkodni, a vegánság a legkisebb rossz elvét vallja, aki vegán, csak kicsit árt a környezetnek, aki mindenevő, nagyon. szerinted melyik a jobb?
2016. jún. 15. 20:13
 42/70 anonim ***** válasza:
2016. jún. 15. 20:15
 43/70 anonim ***** válasza:
az erdők kiirtásának a 91% az állattenyésztéshez köthető :))) na most gyere a növénytermesztés káros hatásaival.
2016. jún. 15. 20:16
 44/70 anonim ***** válasza:

Viszont aki vegán, az sokkal több zöldséget, gyümölcsöt eszik. És ugyanúgy megmossa, mint én a húst, vagy a tojást.

A tojással nem szennyezel semmit. Az állatot valóban megöljük, de ezért tenyésztjük. Míg egyes növények fogyasztása a vadon élő állatokat tizedeli.

Tényleg nem látod a különbséget?

2016. jún. 15. 20:17
 45/70 anonim ***** válasza:
az állattenyésztés 130x annyi "csatornahulladékot" termel mint az egész emberiség :D
2016. jún. 15. 20:18
 46/70 anonim ***** válasza:

Heroldka, megismétlem. A nagyüzemi növénytermesztésről beszélek!

Ha otthon megtermeled, vagy megveszed a termelőtől, az természetesen más kategória.

Ahogy én sem veszek bolti tojást, tejet, mézet, mert megtehetem, hogy megveszem a termelőtől. Sőt, sokszor a húst is!

2016. jún. 15. 20:21
 47/70 anonim ***** válasza:

láttál már szőlőst? a gyümölcsöket és a zöldségeket nem az erdőböl szedik. és most irtam, hogy az esőerdő irtás 91% állattenyésztés, innentől miről van szó? semmiről. rádaásul a növény folyamatosan ujul, pl almafa, vagy rizsfölek, elülteted, öltözöd, leszeded, azt csá. tessék tojás:

https://www.youtube.com/watch?v=B-gSoXwFlIE

https://www.youtube.com/watch?v=DrGQTyrIFLA

2016. jún. 15. 20:21
 48/70 anonim ***** válasza:

Tudod mit, nem vitatkozom...

Én továbbra is megveszem Mari nénitől a tojást, Vérteséktől a tejet, Zsibritától a mézet...

Miattam meghal jópár csirke, ami csak ezért lett kiköltetve...

Te meg nyírd ki továbbra is a majmokat, ha ennek Szerinted kisebb a súlya!

2016. jún. 15. 20:24
 49/70 anonim ***** válasza:
0%
TEJET? 2016 van :DD a tej az egyik legegészségtelenebb dolog a világon de igyad csak, végülis csak tele van női hormonnal, biztos jót tesz :DD meg se tudod emészteni, semmi hasznos nincs benne, csak tej meg cukor meg hormon. mindegy, te bajod.
2016. jún. 15. 20:25
 50/70 anonim ***** válasza:
0%

"azért lett keltve"

ja értem, szóval ha valaki a saját gyerekét rendszeresen veri, az teljesen okés, értem. elég érdekes az értékrended. és igen, ha választanom kell a kicsi és a nagy gond közül, a kicsit választom. ezt hivják úgy hogy logika és következetesség.

2016. jún. 15. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!