Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?
Az Isten azért teremtett mindent hogy a végén elpusztuljon,meghaljon !
Élet utána halál ez az élet rendje!
--gömb--
Konzolgamer személyében megjött a hamis tanító.
A céltalan gyilkolást ne hasonlítsuk a táplálék megszerzéséhez. Minden élőlény valamit elvesz valahonnan, hogy magát táplálja.
Lehet mondani, hogy ember természertellenesen űzi ezt, de a természetes és természetellenes szerintem csak általunk kreált fogalmak. Az ember egy ilyen élőlény, amelyik mindennél jobban befolyásolja a környezetét a saját javára. Majd ha nem lesz itt helyünk, akkor el fogunk tűnni a Föld színéről, a rendszer önszabályzó, meg fogja oldani.
de ez is céltalan gyilkolás, mivel ugyanazokat a tápanyagokat be tudod vinni állati források nélkül, tehát aki nem vegán az: 1. buta 2. lusta hogy müvelődjön.
a vegán étrend neked is jobb, mivel egészségesebb, és a környezetnek is jobb, meg persze az állatoknak. milyen érdekes, hogy van 2 étel, egyik egészségtelen, millió állat szenvedését és halálát igényli, plusz kilója 5-10.000 liter vizet pazarol el, meg van egy másik étel, ami miatt nem hal meg senki, egészséges, és csak pár száz liter vizet igényel, és mégis a rosszabbat választja mindenki :)))
a mondatod igy helyes:
"Az ember egy ilyen élőlény, buta mint a s...gg"
--gömb--
Micsoda fatalizmus, 27-es.
Minden (fizikai) élőlény elvesz valahonnan, de nem mindegy hogy élettelen vagy élőlény a forrás. Pontosabban inkább azt mondom hogy szenvedéssel jár-e a számára.
Én nem ítélem el a husevest morális alapon, én magam is eszek húst, igaz ritkán.
Azonban ez egy feszültség a létezésben, aminek nem kellene lennie. De most nem megyek bele filozófiai meg hitbeli kérdésekbe, ez nem az a kategória.
Tehát, hogyha én például állattartó vagyok, és mondomazt szem előtt tartom a morális szempontokat (úgymond jószándékú ember vagyok), akkor nem akkora ketrecben fogom tartani a disznót, amibe csak kiskorában fért be.
Ha meg konkrétan tudom egy cégről hogy ezt csinálja, akkor nem veszem meg a termékeit. Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!