Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavar hogy a...

Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
én nem akarok vitatkozni senkivel de annyira közhelyes hülyeségeket irtok :DD a vegánok a legkisebb rossz elvét vallják, tehát amin tudnak változtatni, azon változtatnak. nyilván az autó is szennyezi a környezetet meg a papir fából készül, ettől függetlenül rengeteg dolgon lehet változtatni. az állati eredetü ételek elkészitése jóval nagyobb vizköltség és jóval nagyobb környezetszennyezéssel jár, mint amit gondolnátok, és ha ugyanazt a makrót és kalóriát be tudod vinni hús nélkül, (sőt még egsézségesebben és egyszerübben) minek húst enni? a vegánság egy segitség a földnek, és az emberiségnek. ha titeket zavar, hogy az olyan emberek miatt kevesebb a szennyeződés, a szenvedés, és vizhasználat, a betegségek, stb a földön, akiket nem is ismertek, az elég gáz.
2016. jún. 9. 09:41
 22/70 anonim ***** válasza:
Nem, azért vágják le az állatokat, hogy ne fájjon nekik, amikor darálják őket.
2016. jún. 9. 17:49
 23/70 anonim ***** válasza:
2016. jún. 9. 18:20
 24/70 Konzolgamer válasza:

Az Isten azért teremtett mindent hogy a végén elpusztuljon,meghaljon !

Élet utána halál ez az élet rendje!

2016. jún. 15. 08:47
 25/70 anonim ***** válasza:

--gömb--

Konzolgamer személyében megjött a hamis tanító.

2016. jún. 15. 08:58
 26/70 anonim ***** válasza:
Konzolgamer: ja értem, szóval ha átmegyek hozzád, és egy basball ütővel szétverem a kutyád fejét, akkor 1 szót sem fogsz szólni? vagy akár egyik családtagoddal is megtehetném, végülis a halál az élet rendje.
2016. jún. 15. 09:37
 27/70 anonim ***** válasza:

A céltalan gyilkolást ne hasonlítsuk a táplálék megszerzéséhez. Minden élőlény valamit elvesz valahonnan, hogy magát táplálja.

Lehet mondani, hogy ember természertellenesen űzi ezt, de a természetes és természetellenes szerintem csak általunk kreált fogalmak. Az ember egy ilyen élőlény, amelyik mindennél jobban befolyásolja a környezetét a saját javára. Majd ha nem lesz itt helyünk, akkor el fogunk tűnni a Föld színéről, a rendszer önszabályzó, meg fogja oldani.

2016. jún. 15. 09:55
 28/70 anonim ***** válasza:

de ez is céltalan gyilkolás, mivel ugyanazokat a tápanyagokat be tudod vinni állati források nélkül, tehát aki nem vegán az: 1. buta 2. lusta hogy müvelődjön.

a vegán étrend neked is jobb, mivel egészségesebb, és a környezetnek is jobb, meg persze az állatoknak. milyen érdekes, hogy van 2 étel, egyik egészségtelen, millió állat szenvedését és halálát igényli, plusz kilója 5-10.000 liter vizet pazarol el, meg van egy másik étel, ami miatt nem hal meg senki, egészséges, és csak pár száz liter vizet igényel, és mégis a rosszabbat választja mindenki :)))

2016. jún. 15. 10:06
 29/70 anonim ***** válasza:

a mondatod igy helyes:

"Az ember egy ilyen élőlény, buta mint a s...gg"

2016. jún. 15. 10:07
 30/70 anonim ***** válasza:

--gömb--

Micsoda fatalizmus, 27-es.

Minden (fizikai) élőlény elvesz valahonnan, de nem mindegy hogy élettelen vagy élőlény a forrás. Pontosabban inkább azt mondom hogy szenvedéssel jár-e a számára.

Én nem ítélem el a husevest morális alapon, én magam is eszek húst, igaz ritkán.

Azonban ez egy feszültség a létezésben, aminek nem kellene lennie. De most nem megyek bele filozófiai meg hitbeli kérdésekbe, ez nem az a kategória.

Tehát, hogyha én például állattartó vagyok, és mondomazt szem előtt tartom a morális szempontokat (úgymond jószándékú ember vagyok), akkor nem akkora ketrecben fogom tartani a disznót, amibe csak kiskorában fért be.

Ha meg konkrétan tudom egy cégről hogy ezt csinálja, akkor nem veszem meg a termékeit. Nagyjából ennyi.

2016. jún. 15. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!