Hamarabb vérezne el egy testépítő egy átlag emberhez
képest?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy azonos baleset érné a két embert pl. kutya támadás vagy közelebbi kapcsolatba kerülnek egy rotációs kapával.
A testépítő a vastagabb meg nagyobb erek miatt nem vérezne el hamarabb?
2016. máj. 25. 20:07
1/10 anonim válasza:
Kit érdekel? Nem tudjuk.
Az átlag ember eleve nyomorék.
2016. máj. 25. 20:10
2/10 Cortez70 válasza:
Ezen még nem gondolkodtam, de lehetséges. Abba is hagyom 30 év után, nehogy szétszedjen egy kutya vagy kapa. ;)
2016. máj. 25. 20:10
3/10 anonim válasza:
ha egy átlag embert (tegyük fel nem 200kg-os zsírdisznó) és egy testépítőt éheztetnének halálig akkor az átlagember hamarabb nyiffan ki
2016. máj. 25. 20:11
4/10 anonim válasza:
Ez az eresség is genetikai dolog. Attól még hogy valakinek nincs a bőre alatt sok nagy ér attól még az izomba futhatnak. Cutler se volt "eres" pl.
2016. máj. 25. 20:24
5/10 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi az értelme?
2016. máj. 25. 20:35
6/10 Cortez70 válasza:
Nem tudjuk, de át kell gondolni. Mi van ha megkorbácsolnak? Ki bírná tovább? Tűzvész, pestis, lavina, cunami, stb...
2016. máj. 25. 20:39
7/10 anonim válasza:
És ha igen a válasz, akkor az azt jelenti, hogy mindenkinek de mánazonnal át kell állnia a testépítésről az egész napi zabálásra, hogy a vastag ereket vastag hájréteg fedje? Hiszen ma Magyarországon a kutyatámadás és a rotációs kapa által okozott baleset a vezető halálokok között szerepel. Ja nem, mert a szív-és érrendszeri betegségek, meg a daganatos betegségek állnak az élen...
2016. máj. 25. 22:08
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy zsíros vagy izmos vagy, egy rotációs kapa vagy egy rotweiler biztos hogy "bevág az érig". Ajánlom hogy próbáld ki valamelyiket, hogy biztos legyél benne.
2016. máj. 25. 23:46
9/10 A kérdező kommentje:
#5 Ugyanaz mint bármely másik kérdésnek. Érdekelt volna rá a válasz, ennyi. Nem kell túl misztifikálni meg értelmet keresni benne.
"És ha igen a válasz, akkor az azt jelenti, hogy mindenkinek de mánazonnal át kell állnia a testépítésről az egész napi zabálásra, hogy a vastag ereket vastag hájréteg fedje?"
Ha igen a válasz, akkor az azt jelenti, hogy hamarabb fog elvérezni, semmi mást. Egy rossz szót nem mondtam a testépítésről, a kövér és igénytelen embereket se istenítettem, nem tudom miért kell kiforgatni a szavaimat és bármi pejoratív dolgot kiolvasni belőle.
2016. máj. 26. 00:22
10/10 anonim válasza:
Biológia tanárnéni még úgy mondta, hogy egy nagyobb darab ember nehezebben vérzik el, mint egy 50 kilós kiscsávó.
De egyébként lehet benne valami, mert a különleges alakulatoknál is a kis szívósak bírják jobban a gyűrődést, de ez nem függ össze az elvérzéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!