Ti a szüleiteknek hogyan mondtátok meg, hogy testépítő akartok lenni? (vagy, hogy szedtek ilyen "porokat" mer hát már minden átlag embernél ott van ez a bizonyos tévhit, hogy az koksz stb. )
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek hogyan reagáltak meg ilyenek.
Meg amúgy én 6 hónapja "titkolom" ezt az egészet apám elől mert ő egy agresszív ember és ő elég keményen benne van ebben a tévhitben.(a szüleim elváltak és hétvégente át szokott jönni) Amúgy meg anyu tisztába van a dolgokkal meg támogat is.
Ti hogyan csináltátok?
2015. jún. 19. 22:13
1/30 anonim válasza:
Ha a gyerekem testépítő akarna lenni pofánröhögném, mert fingja se lenne róla mi az a testépítés. Egyébként egy rakás cikk van magyarul is, hogyan készül mondjuk egy tejsavófehérjepor.
2/30 A kérdező kommentje:
Miért is röhögnéd pofán ?
És akkor mivan hogyha nem értene semmihez ?
Majd megtudja nem?
2015. jún. 19. 22:40
3/30 anonim válasza:
Nálam ezzel nem volt gond anno, a szüleim képben voltak/vannak. 16 évesen kezdtem el edzeni, 18 évesen költöztem el otthonról. Mára a régi szobámból edzőterem lett, a faterom és anyám vettek pár gépet és ők is edzegetnek, fehérjét is isznak mindketten.
4/30 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez bármiféle gond lenne, én személy szerint örülnék neki ha a fiam testépítőnek menne, természetesen ha ezt semmiféle doppingszerrel csinálná. A tejsavófehérjének meg semmiféle mellékhatása nincs, a legtáplálóbb fehérje, nem hiszem hogy ez édesapádat zavarná. Főleg ha agresszív ember, hiszen a testépítésben is van egy kis agresszivitás - gondolom. Persze én nem vagyok doktora a témának.
5/30 A kérdező kommentje:
Nem csak látta nála m a fejlődést és megkérdezte hogy ugye nem szedsz ilyen porokat? Ilyenkor mit mondjak szerintetek?
Mert elég idegesen kérdezte meg.
2015. jún. 19. 22:53
6/30 anonim válasza:
Szerencsés helyzetben voltam, mert apukám is foglalkozott testépítéssel cirka 25 évet, így csak anyukámat kellett győzködni(bár 4 év alatt nem jutottunk el arra a szintre, hogy ne tegyen néha megjegyzést mai napig a "porokra" :D). Akárhogy is lesz a jövőben, ha versenyzésre adnám a fejem, akkor is elmondanám. Biztos elleneznék, de kénytelenek lennének beletörődni és segíteni, mert ártani nem akarnak nekem.
7/30 anonim válasza:
Ne beszélj hülyeséget(23:01). Köszönjük.
8/30 anonim válasza:
Édesapádnak nem mondjátok meg, neki csak annyit mondj, hogy erősítesz és kész.
9/30 A kérdező kommentje:
Jó csak mindig el kell dugni a fehérjét és a vészturmixot is csak a wc ben tudom csak meginni
2015. jún. 19. 23:17
10/30 anonim válasza:
Kedves 23:04. Mondtam, alap ismeret, nem vagyok biokémikus, pláne nem orvos, viszont egyszer azt olvastam hogy a máriatövis tea májregeneráló, azt pedig még anno' mondta a kémia tanárom, hogy az ilyen porok károsítják a máj működését. Ha valamelyik információt netán rosszul tudnám, elnézést.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!