Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti a szüleiteknek hogyan...

Ti a szüleiteknek hogyan mondtátok meg, hogy testépítő akartok lenni? (vagy, hogy szedtek ilyen "porokat" mer hát már minden átlag embernél ott van ez a bizonyos tévhit, hogy az koksz stb. )

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek hogyan reagáltak meg ilyenek.

Meg amúgy én 6 hónapja "titkolom" ezt az egészet apám elől mert ő egy agresszív ember és ő elég keményen benne van ebben a tévhitben.(a szüleim elváltak és hétvégente át szokott jönni) Amúgy meg anyu tisztába van a dolgokkal meg támogat is.

Ti hogyan csináltátok?

2015. jún. 19. 22:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hmmm már megint az agresszív buta apa.

Nálam ez hogy volt?

"Te anya pótold már ki nekem 2000-el a builder rendelésem"

" jó"

Valahogy így volt nem tudom már eltelt azóta vagy 2 év 😄

2015. jún. 20. 00:06
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
ne szedj porokat ha nem akarsz úgy járni mint andreas muntzer! le áll a veséd tőle
2015. jún. 20. 00:14
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Azt a ku'va mi lett a kategóriával! Én is elhagyom a süllyedő hajót mielőtt tönkre megy a vesém.
2015. jún. 20. 04:56
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne már! Hány éves vagy kérdező? Van tököd egyáltalán? Most mit kell ezen bevallani vagy elmondani? Tudtommal nem coming outolni akarsz.. . szépen iszod ahogy mindig. Ha ott van ha nincs. Mi köze hozzá? Ha beszól, vagy megüt,otthagyod, elzavarjátok, köv héten meg nem engeded be.... Nem heroinfüggő vagy könyörgöm. Nem kell ezt túlgondolni.
2015. jún. 20. 09:34
 25/30 anonim ***** válasza:
56%

- Apu!

- Igen?

- El kell mondanom valamit.

- ?

- Járok gyúrni és porozok. Fehérjézek, mint állat.

- Micsinász?

- Csak vicceltem. Azt akartam mondani, hogy meleg vagyok.

- Ja. Az más.

2015. jún. 20. 11:08
 26/30 anonim ***** válasza:
#13: Azért mondta, hogy igyon gyógyteát, mert segít a szervezet regenerációjában, ami fontos a testépítésben. De látom, hogy csak egy utolsó buta elvakított paraszt vagy, aki a táplálékkiegészítőt szteroidnak nézi. Beszűkült, csőlátású paraszt.
2015. jún. 20. 13:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Meg mit okoska törpézel? Meglátnál a valóságba szerintem beszarnál. Egyed a fényt, f#szjancsi.
2015. jún. 20. 13:39
 28/30 anonim ***** válasza:
Ez a kerdes mar volt, ugyhogy arra tippelek kamukerdes. Kulonben minek irtad ki ujra?
2015. jún. 20. 13:40
 29/30 anonim ***** válasza:
És tanuljátok már meg, hogy a kib#szott fehérjeporban csak fehérje van. Ekkora f#sztarisznyát még életében nem hordott a Föld. Az ilyen nemcsak, hogy életében semmit nem mozgott, de segghülye is, de azért még idejön okoskodni zéró tudással és erősíti a tévhiteket. Lemerem fogadni, hogy egy 50 kilós hülyegyerek vagy, vagy csak egy okos 13 éves aki most szabadult az IMEI-ből. Menj vissza híradót nézni, kiskocsog.
2015. jún. 20. 13:48
 30/30 anonim ***** válasza:

szerintem, mondjuk kezdetnek ne mondd azt, hogy testépítő akarsz lenni, mert gondolom, hogy nem is igaz. Ha nem tévedek, nem az az életcéloz, hogy testépítő versenyző legyél, akinek az élete a verenyek közötti felkészülés, mint minden más élsportolónak (persze, van, akinek van "civil" fogalalkozása, de most nem ez a lényeg).

Ha jól gondolom, akkor te csak elkezdtél járni konditerembe, edzeni., és igyekszel jól kajálni. Ennyi. A fehérjeporos paráda átérzem, mert én se mondtam apukám szemébe, hogy "amúgy edzés után iszok fehérjét", tudom, hogy sok mindenben nem tájékozott ezen a téren. Viszont adnak zsebpénzt, és nem érdekli, hogy pontosan mire költöm.

Ha tévedtem, akkor bocs, csak kicsit felhúz, amikor itt mindenki úgy ír, hogy ő testépítő, meg ilyenek, mikor csak hobbi szinten (vagyis, nem versenyszerűen) edz.

2015. jún. 20. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!