Ti a szüleiteknek hogyan mondtátok meg, hogy testépítő akartok lenni? (vagy, hogy szedtek ilyen "porokat" mer hát már minden átlag embernél ott van ez a bizonyos tévhit, hogy az koksz stb. )
Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek hogyan reagáltak meg ilyenek.
Meg amúgy én 6 hónapja "titkolom" ezt az egészet apám elől mert ő egy agresszív ember és ő elég keményen benne van ebben a tévhitben.(a szüleim elváltak és hétvégente át szokott jönni) Amúgy meg anyu tisztába van a dolgokkal meg támogat is.
Ti hogyan csináltátok?
Hmmm már megint az agresszív buta apa.
Nálam ez hogy volt?
"Te anya pótold már ki nekem 2000-el a builder rendelésem"
" jó"
Valahogy így volt nem tudom már eltelt azóta vagy 2 év 😄
- Apu!
- Igen?
- El kell mondanom valamit.
- ?
- Járok gyúrni és porozok. Fehérjézek, mint állat.
- Micsinász?
- Csak vicceltem. Azt akartam mondani, hogy meleg vagyok.
- Ja. Az más.
szerintem, mondjuk kezdetnek ne mondd azt, hogy testépítő akarsz lenni, mert gondolom, hogy nem is igaz. Ha nem tévedek, nem az az életcéloz, hogy testépítő versenyző legyél, akinek az élete a verenyek közötti felkészülés, mint minden más élsportolónak (persze, van, akinek van "civil" fogalalkozása, de most nem ez a lényeg).
Ha jól gondolom, akkor te csak elkezdtél járni konditerembe, edzeni., és igyekszel jól kajálni. Ennyi. A fehérjeporos paráda átérzem, mert én se mondtam apukám szemébe, hogy "amúgy edzés után iszok fehérjét", tudom, hogy sok mindenben nem tájékozott ezen a téren. Viszont adnak zsebpénzt, és nem érdekli, hogy pontosan mire költöm.
Ha tévedtem, akkor bocs, csak kicsit felhúz, amikor itt mindenki úgy ír, hogy ő testépítő, meg ilyenek, mikor csak hobbi szinten (vagyis, nem versenyszerűen) edz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!