Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavar hogy a...

Titeket nem zavar hogy a klasszikus testépítő diétával, egy csomó állat szenvedését és halálát okozzátok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
Ennél már csak a fényevők a jobbak :D
2016. jún. 8. 19:32
 12/70 anonim ***** válasza:
Nem, kéne?
2016. jún. 8. 19:41
 13/70 anonim ***** válasza:
Vegetáriánus és vegán testépítők is vannak, őket nyílván zavarja... Én személy szerint szeretem a húst, de 90%-ban csak saját húst eszem, az én állataim pedig nem szenvednek sokat.
2016. jún. 8. 20:22
 14/70 anonim ***** válasza:

No, az előzővel pl. végképp semmi bajom nincs. A kis intoleránssal, aki szerint beteg, aki nem eszik húst, több, bár nekem igazán mindegy, hogy mit gondol. Ő nem eszik pl. articsókát, én nem eszem húst, mi ezzel a baj? Ízlés is lehet, bár nálam pont nem arról van szó, hanem van egy szép kövér lista :)

Speciel nálam az ölés nem annyira gond, ez a bolygó erről szól, nem vagyok széplélek (bár ha nekem tökmindegy, akkor akár ne is egyek húst. ha hús vagy az éhhalál, akkor elég egyértelmű számomra a dolog, s ezt tartom egészségesnek).

A nagyüzemi állattartással van bajom. Úgyhogy egy nagyüzemi tejterméket s ketreces tojást evő vega nem tudom, mire vág fel, ha felvág, ennél rendesen tartott állatot vagy vadat enni számomra nagyságrendekkel jobb morális szempontból is, nemhogy az ízeket tekintve.

2016. jún. 8. 20:43
 15/70 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az odafelvalónál kell panaszkodni.

2016. jún. 8. 21:45
 16/70 anonim ***** válasza:

engem még motivál is.

most hogy kiírtad a kérdést, 2x annyi húst fogok enni.

csirkét egyben, élve.

2016. jún. 8. 22:27
 17/70 Krisz85 ***** válasza:

visszakérdezek?!

és az zavar, hogy miközben írod az okos kérdésed, ennyi idő alatt elhasznált árammal és energiával és pénzzel, amibe a számítógéped, az internetes hálózat kiépítése került mennyi éhező afrikai árvát tudnál megmenteni?

nem okos kérdésre, nem okos válasz, tessék

2016. jún. 9. 07:21
 18/70 anonim ***** válasza:
#17: Arról nem is beszélve, hány őserdőt pusztítottak ki miatta, és emiatt hány ott őshonos állat veszítette el természetes élőhelyét. :/
2016. jún. 9. 07:46
 19/70 anonim ***** válasza:

sőt egy fogyis diétával mennyi kalória vész el?

Szegény kalóriák...mentsük meg őket! xd

2016. jún. 9. 07:55
 20/70 anonim ***** válasza:

Nem mintha ennek sok köze lenne a testépítéshez...

Megjegyzem, hogy azok a hosszú ideje ketrecben nevelkedett állatok körülbelül azon kívül, hogy élő organizmusok, gyakorlatilag az alapvető ösztöneiken kívül nem gondolkodnak. Másrészt olyan sebességgel végzik ki ezeket, hogy szegények fel sem fogják.

Van róla Youtube videó is...csak berántja egy gondosan beállított gép a többi közül egymás után amennyit elér a lapáttal, benne vagy 10 éles fűrészlappal...elég gusztustalan, de még mindig jobb, mint lefogni és vagy két percig lefejezni egyesével őket, miközben vergődnek.

2016. jún. 9. 09:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!