Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek testépítő arányok?

Ezek testépítő arányok?

Figyelt kérdés

Üdv

Nemrég fogtam neki a testépítésnek (4 hónapja), egyszerűen imádom, a kemény edzést, étkezés, embereket a teremben, barátokat, látni a fejlődést, ahogy erősödsz és változik a forma.

Olvastam, hogy kicsi izületek előny meg izomtapadás, arányok.

Amit észrevettem magamon :

Hihetetlenűl vékony a csuklóm (16cm), ami miatt sokszor kellemetlenűl éreztem magam, vékony a bokám és a térdem.

Lábra és vádlira nagyon könnyen jön a massza, sőt fel se kell mennem brutális súlyokra, fejlődik, mint a gomba.

Mellkasom nagy és csípőm, viszonylag közepesen vékony. Nagy a vállövem.

Testépítés az illuziók sportja ? Ha vékony a csuklóm, akkor nagyobbnak fog tünni az alkarom ?

2016. máj. 31. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt látni kell.
2016. máj. 31. 18:44
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
Leírva jó, de itt mindenki superman:-) Tegyél képet, akkor lehet biztosabbat mondani.
2016. máj. 31. 18:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Itt vannak a képek, 4 hónap után :

[link]

2016. máj. 31. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
4 hónap után ez frankó nagyon, a legtöbben ennyi idő alatt semmit se változnak még. Főleg a comb. Előtte semmit sem sportoltál rendszeresen?
2016. máj. 31. 19:22
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
4 hónap alatt nem rossz szerintem. Meg van láb is. A csípőd kicsit lehetne keskenyebb, de így sem vészes.
2016. máj. 31. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez király.
2016. máj. 31. 19:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem sportoltam előtte semmit. Bármit csinálok a combbal, ha pumpálok, ha nagy súlyra megyek, bármit, fejlődik. Amióta edzek, nadrágot kellett cseréljek 1-2 számmal nagyobbat.

Cortez <-- Csípőmön van kis zsír meg alhason, de majd fog javulni, első az izomtömeg felszedése.

2016. máj. 31. 19:32
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
Nem írtam, hogy fogynod kell.
2016. máj. 31. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a helyzet, így elsőre lehet belőle komolyabb is. Elsőre a derék rövid és vastag a vállövhöz, lábhoz képest, de most még nem lehet egyértelműen kijelenteni. Ha jön a tömeg akkor kezdenek el igazán kirajzolódni az arányok.

Szóval hajrá, űzzed, hajtsad. :)

2016. máj. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!