Szerintetek nem szánalmas ez az ember?
Figyelt kérdés
Mindenkit fikáz,még a híres testépítőket is.Mindenbe beleköt,még egy szabályos felhúzás sem tetszik neki.Pedig sehol sincs ez az ember, 0 fizikuma van,a TWB-s gyerek mérföldekkel jobb nála.Ha olyan okos,miért nem látszik meg rajta még az edzés sem?
2016. máj. 6. 19:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem szard le. Pont azzal akar vagány lenni, hogy lefikáz mindenkit és így megnézik.
2/7 anonim válasza:
Kit érdekel? Manapság mindenki azt hány a netre amit akar és lehet megnézik több ezren. Régen az ismertségért keményen meg kellett dolgozni, nem engedtek minden hülyét a színpad közelébe, reflektorfénybe. Most ott az internet, szűrni kell, mi a releváns és mi érték. Régen egyszerűbb volt az élet a kevesebb információval. Manapság a lényeget és értéket a legnehezebb megtalálni a sok trágya közt
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez a csatorna vicces csak nem kell komolyan venni :D ha csak ránézek erre a csávóra rámjön a röhögés
4/7 anonim válasza:
Mellesleg egy csomó kamunaturál, meg mindenféle fitneszbohócot is szétolt, nem igazán áll bele a normálisabb atlétákba. Nem tudom mi a gondod vele. Soha nem láttam hogy szabályos felhúzást fikázna, mind ilyen görbe macska felhúzás volt. De amúgy nem védem mert nem ismerem annyira :D
5/7 anonim válasza:
egyértelműen viccből csinálja, nézz rá a többi videójára :D
6/7 anonim válasza:
például ezt:
7/7 anonim válasza:
Viccesnek akar tűnni. Én vicces ember vagyok, értem a viccet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!