Miért van itt ennyi szánalmas ember aki úgy akarja szépnek érezni magát hogy másokat fikáz le?
Sokszor olvasom hogy hogy egy lányt degradáló kifejezésekkel illetnek (pl.: deszka, tehén, törpe, debella, stb...) általánosságban a súlyuk, mellméretük, magasságuk, de még sok más külső tulajdonságuk miatt, és odaírják hogy bezzeg Ők milyen vonzóak, szépek.
Szerintem ha valakinek egészséges az önbizalma annak nem kell másokat lehúzni elfogadják a különböző preferenciákat és nem kezdenek el pattogni és ha valakinek esetleg nem ő az ideál.
ha valaki szépnek érzi magát Pl.: Nagymellű nő nem mondja a a kicsire hogy szúnyogcsípés és kismellű nem mondja a nagyra hogy tőgy.
Alacsony nem mondja a magasra hogy debella, magas nem mondja az alacsonyra hogy gnóm.
Egy húsosabb lány nem mond olyat hogy piszkafa, egy vékonyabb nem mondja hogy disznó.
A másik kedvencem a tipikus: Csak azért kell neked X külsejű mert nem kapatsz Y-t. Ráadásul szerintem az ilyen kommentek 90%-a sértett nőktől van mert nem értem hogy egy férfit mért érdekelné hogy egy másik random férfinak mi tetszik, sőt inkább örülnie kéne hogy több marad a saját kedvencéből, legalábbis magamból kiindulva (bár én nő vagyok).
Ui.:Én ezt most átlagban a nőkről írtam mivel én is az vagyok, de gondolom ez a probléma a férfiaknál is létezik. (Kivéve a melleket XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!