Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom ilyesmiket? És miért jobb az álmokban pár dolog mint a valóságban?
Mostanában többször álmodom ilyesmiket - például ma is - leírom zanzásítva de nem az egész álmom mert arra kevés lenne a hely nagyon nagy "álmodó" vagyok, néha olyan mintha a valóság szakítaná meg az álmokat és nem fordítva.
De az álom nagyobbik része elhanyagolható (mint mikor egy kifejezetten gonosz fiatalabb lány meg akart ölni, tiszta vér volt a folyosó meg valami undorító helyre kerültem mint "vécé" ahol nem voltak falak és undorító emberek mellett kellett volna hugyálni) - szóval azt álmodtam hogy összejövök 2 csajjal - 2 különböző időben. Eddig nem is lenne semmi pláne, de az egyik az exbarátnőm a másik pedig az a csaj aki 8 évig volt "ideálom" még az általános suliban. És amire ki akarok lyukadni, hogy álmomban csókolóztam velük és élveztem. Sokkal-sokkal jobban mint a valóságban (az ideál csajjal nem csókolóztam mondjuk sosem)... Miért jobb az álmokban mint itt? A valóágban annyira nem volt jó, inkább kicsit stresszes "kihívás" jellege van meg olyan furcsa az egész, hogy nem igazn jó. De az álmaimban IGEN és NAGYON JÓ. (Az említett 2 csajon kívül 2 olyan is megjelent már akiket csak látásból ismerek de nagyon bejönne külsőleg).. Nem értem hogy elméletieg a "valóságnak kellene a legjobbnak lennie", de közben mégis az álmokban jobb. Leírhatatlanul jó...
Tudtok erről bármit is? Megőrültem talán, lúzer vagyok, forduljak elmeorvoshoz, vagy tök normális, másoknál is így van? Vagy segítene a dolgon, ha a valóságban legalább egyszer éreznék már szerelmet és nem csak valami gyengébb érzést?
Ez tök normális (szerintem) én azt szoktam álmodni hogy leszopnak és az ugy sokkal jobban esik mint az életbe
De azt nem ertem hogy megakarnak ölni és neked azzal van a bajod hogy undorito emberekkel kell hugyoznod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!