Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bevált testépítő szerek?

Bevált testépítő szerek?

Figyelt kérdés

Kinek mi vált be igazán a legális testépítő szerek közül? Melyik volt az a kiegészítő, aminek hatására nagyobb izomtömeget vagy jobb állóképességet értél el?

Én 4 éve foglalkozom testépítéssel. Nekem ami bevált az a Massacra episode 3. 1-2 hónapig szedtem és jelentős izomtömeget szedtem fel. Több ismerősöm is próbálta, de náluk nem volt ennyire hatásos. Valószínűleg jól reagál rá a szervezetem.

2016. jún. 6. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nekem az Élelmi-Szer,és nektek srácok?
2016. jún. 6. 19:33
 2/22 Cortez70 ***** válasza:
Élelmiszer. Vitamin. Nincs csodaszer naturálban.
2016. jún. 6. 19:35
 3/22 A kérdező kommentje:
Persze, az alap a jó diéta, de pl sima tömegnövelés mellett nem sikerült volna ekkora változást elérnem.
2016. jún. 6. 19:36
 4/22 Cortez70 ***** válasza:
Tudsz képet kitenni, hogy milyen így a forma?
2016. jún. 6. 19:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát azt szinte fölösleges, ez volt 2 éve. Annyira növekedtem tőle, hogy teremben azzal csesztettek, hogy kokszolok, pedig közel sem. Vállam, hátam csúnyán megrepedt azért is gyanúsítgattak koksszal.
2016. jún. 6. 19:46
 6/22 Cortez70 ***** válasza:
És most nem jó a forma?
2016. jún. 6. 19:51
 7/22 crudy ***** válasza:
Hát a bőrrepedés lehet koksztól de abszolút hajlam függő. Amúgy mint mondták nincs csoda szerek. Jól tud jönni a tömegnövelő de csak végső esetben ha tényleg nem tudod megoldani kajából azt a kevés pluszt. A vitamin elengedhetetlen és ezt gyümölcsből/zöldségből nem tudod bevinni.
2016. jún. 6. 19:53
 8/22 anonim ***** válasza:
7. nagyon ritka amikor naturalba a hát megreped, a bicepsz/bicepsz felett szokott meg a belső comb
2016. jún. 6. 19:54
 9/22 crudy ***** válasza:
Jajj bocs elfutottam mellette h a háta repedt.
2016. jún. 6. 20:01
 10/22 anonim ***** válasza:
tölts fel képet légyszi! nem fogunk kinevetni meg semmi, ez itt bevett szokás :D
2016. jún. 6. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!