Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bevált testépítő szerek?

Bevált testépítő szerek?

Figyelt kérdés

Kinek mi vált be igazán a legális testépítő szerek közül? Melyik volt az a kiegészítő, aminek hatására nagyobb izomtömeget vagy jobb állóképességet értél el?

Én 4 éve foglalkozom testépítéssel. Nekem ami bevált az a Massacra episode 3. 1-2 hónapig szedtem és jelentős izomtömeget szedtem fel. Több ismerősöm is próbálta, de náluk nem volt ennyire hatásos. Valószínűleg jól reagál rá a szervezetem.

2016. jún. 6. 19:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom most mért az én formámmal kell foglalkozni. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy mások is tapasztalták-e már azt hogy bizonyos szerektől jobban fejlődtek. Igen, tudom, a kaján múlik minden, de igen is vannak hatásos szerek. Örülnék ha a kérdésnél maradnánk.
2016. jún. 6. 20:19
 12/22 crudy ***** válasza:
Oké a kérdésre válaszoltunk. Két hatásos szer van: kaja és a koksz. De nyilván nem várod el h itt a szteroidokat ajánlgassuk neked. Mi is ismerjük a tömegnövelőket az aminosavakat a fehérjéket a creatinokat az edzés előtti szereket az értágítókat és ennek tudatában mondjuk azt h kaja a tuti szer. Annál nincs jobb.
2016. jún. 6. 20:26
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

de ez csak egy edzéselőtti O.o

nem ismerem a terméket, ez az egyáltalán?

2016. jún. 6. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
amúgy pont azért érdekel a forma, mert kiváncsi vagyok hogy hogy nézel ki, mennyit hozott a "cucc"
2016. jún. 6. 20:28
 15/22 Cortez70 ***** válasza:
De veled kell foglalkozni kérdező, mert te állítod, hogy vannak csodaszerek, amitől bika lettél. Ezt meg akkor hisszük el, ha be is bizonyítod képpel. Ilyen egyszerű. Írni bármit lehet. Ennyi. :)
2016. jún. 6. 20:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem creatin monoh erőben, állóképességben a beta alanin hozott sokat
2016. jún. 6. 20:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Emberek senki ne mondja már hogy ez a srác nem troll, nehogymár egy NO fokozó "cuccgyanús" formát hozna
2016. jún. 6. 20:36
 18/22 Cortez70 ***** válasza:
Sokat? És kinézetben? :)
2016. jún. 6. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:

"Bevált testépítő szerek?"

JUMBO.

2016. jún. 6. 21:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik normális válaszokat adtak. Ezt a kérdést le is zárom. Nekem igen is sokat segített ez a szer, azt felőlem azt hisztek ,amit akartok. Nem mondtam egy szóval se, hogy legális koksz ez a dolog, de nekem hatásos volt anno. Ha jól tudom, jelentős változtatásokon ment át ez a szer amióta kint van a piacon. Azért kíváncsi lennék mit vagy miket vettek ki belőle, mert mostanában vettem egyet és közel sem az a hatás, mint régen.
2016. jún. 6. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!