Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel az edzéssel lehet jó...

Ezzel az edzéssel lehet jó feneket elérni, ha igen mennyi idő alatt lesz látható változás?

Figyelt kérdés

kitörés 20-szor

csípőemelés 5-ször

térdelőtámaszból lábemelgetés nyújtva majd, hajlított lábbal 20-szor

láb emelés széken hason fekve 15- 20 szor.

Tudom, hogy még az ismétlés szám nem sok, de még csak 2 napja kezdtem el, és nagyon kezdő vagyok ezért úgy gondoltam kezdetnek ez jó. Ha csak ezeket az edzéseket csinálom és vékony vagyok( 47 kg 16 évesen) akkor is kell valamilyen diétát követnem a siker érdekében? Nem szeretnék veszíteni a súlyomból, izmosodni szeretnék inkább. Előre is köszönöm a válaszokat !

2016. jún. 2. 17:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
tudsz küldeni valami jó kis edzést teljes testre ami nem terheli meg a csípőmet sem ?
2016. jún. 2. 17:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Olvasd el a sárga kapszula könyvet, ingyen letölthető! Illetve a shopbuilder oldalon is találsz edzésterveket.
2016. jún. 2. 18:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Keretbe guggolás egyenes háttal nemhiszem,hogy gondot okozna..persze először súly nélkül
2016. jún. 2. 18:50
 24/26 anonim ***** válasza:

"Csípőemelés súllyal a hasadon"

Igen,az pont jót tesz a csípőnek...

Kérdező a térdelőtámaszból lábemelgetés tűnik jó megoldásnak.

2016. jún. 2. 21:27
 25/26 anonim ***** válasza:

#24: Jah, csak semmit nem ér vele...

Viszont abban igazad van, hogy csak a térdproblémára fókuszáltam. :/

2016. jún. 2. 21:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Nyilván nem lesz olyan hatásos,mint a kitörés,guggolás,mert kevesebb a terhelés.Az túlzás,hogy semmit nem ér.

Persze lábsúllyal csináld kérdező.

2016. jún. 2. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!