Miért mondják higy nem lehetséges a testépítés fiatal korban?
gyakorin mindenkinek 20 centi, a karja 50, testzsír 10 körül, napi 16 óra meló, heti 6 edzés, és akinek nem elég 5 óra alvás az nyilván csak picsog
Kíváncsi lennék azért arra az edzésteljesítményre és szellemi kapacitásra, amit 3 hét után produkálsz napi 4-5 óra alvással. Ne egy hétig csináld és vagánykodj, mert aztán végig alszol 1 napot, vagy köv. héten lazulás van. Egyszer én is leedzek 0 óra alvással is.
Ezt csinálom 2 éve. Programozok napi 8-10 órában.
Dobjál egy képet, had lássuk a te fizikai teljesítményed, illetve mondd a szellemi teljesítményed. :P Ha már ekkora po_átok van, mutassátok ti mit "tudtok".
Azért mert te úgy gondolod hogy nem vagy képes rá, 1. képes vagy rá, 2. más is képes rá.
Maradjunk a 4-5 óra alvásnál, mert te ezt állítottad, hogy 4-5 óra alvással, napi 10-12 óra meló, edzés mellett lehet fejlődni és szellemi munkát végezni! Inkább te dobjál egy képet arról a "fejlődésről", plusz arra az étrendre is kíváncsiak vagyunk.
A legtöbb ember ennyi hajtás és alvás mellett inkább csak lebetegszik, semmi értelme. De lehet neked vasból van az immunrendszered, ez esetben gratulálok. Ez amúgy a testépítés témakör, szóval ha 60 kilóról lettél 65 az nem testépítés. Talán valami egész nap pörgő 60 kilós ektó osztja itt az észt?
Elsőn vagyok 97-8 kg 4-5 hét diéta után, másodikon 91kg diéta vége fele, kalkulátor szerint 9, sztem ~11% tzs-vel.
100g zab+1 adag tejsavó reggel, 60-70 deka csirke meg 6-10 tojás nap közben a fehérje bevitel, vacsorára 150-200g túró tejsavóval, edzés után tejsavó, nap közben elfogy 4-500g barna rizs vagy tk. tészta, meg némi hulladék péktermék. Ez a tömegelés vége, innen megyek le diéta végére 0 szénhidrátra.
Azt aláírom, hogy az erőszinten baromira észreveszem az alváshiányt, ha becsúszik 3-4 nap mikor lehet 6-7 órát aludni, jóval nagyobb súlyokat használok mint mondjuk vizsgaidőszakban mikor néha 4-5 napig is 2-3 óra alvás megy.
Nem nagy szám, de azért nem 60-70kg között mozgok azt már rég kinőttem, viszont örülök ha e két állapot között tudok maradni ennyi munka, egyetem, meg alvás mellett.
Jövő héttől befigyel heti 900km utazás is, nagyon "várom". :D
Kösz az elismerő szavakat.
Amíg nincs meg a diploma, muszáj, máshogy nem megy. Vagy az edzést, vagy a bnőt, vagy a munkát vagy a sulit, vagy az alvást áldozod be. Evidens, hogy az utóbbit. Épp elég tétlenkedést követtem el 15-20 éves fejjel, itt az idő behozni.
Ahogy észrevettem, az alvásigény a korral jelentősen csökken. Bár ez lehet hogy a körülményeknek köszönhető, a szervezet bizonyos mértékig alkalmazkodik.
Nem nyúltam még cucchoz, nem is tervezem. Na jó :D ha lesz rá keret, meg normálisan utánaolvasok talán, de egyenlőre értelmét sem látom. Azért kidobni egy csomó pénzt az ablakon hogy 5-10kg-al nehezebb legyek, meg 30-40 kilóval nagyobb súlyokkal dolgozzak, fölösleges. Ízületeknek sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!