Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják higy nem lehetsé...

Miért mondják higy nem lehetséges a testépítés fiatal korban?

Figyelt kérdés
180cm/84kg vagyok jelenleg. Szálkásítás után úgy 76 lennék, de addig nem tervezem amíg nem vagyok 88-90 körül. Tehát miért mondják hogy fiatalon 18 éves kor alatt nem lehet izmot építeni? Ja és nem magamat akarom fényezni, csak nem értem hogy miért gondolják így. 15/F

2016. máj. 31. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
54%
Jólvan, még jöjjön valaki, aki 2 órát alszik naponta, és heti 8 edzése van és 12 óra meló mellett 2 diplomát, egy phd-t és egy főző tanfolyamot csinál hobbiból, meg spanyolul és portugálul tanul szabadidejében. Ja és mindig akad vmi csaj is akit levarr. Itt mindenkinek acélból van a f4sza is.
2016. máj. 31. 23:07
 42/53 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy itt mindenki 0-24-be pörög és képes teljesíteni napi 16 órában úgy, hogy 4-5 órát alszik, és ezt megállás nélkül, de Én pl mozdulni nem tudok ha nem alszok minimum 6 órát,és teljesíteni sem ha nem alszok 7 órát, volt időszakom amikor meló miatt csak 4-5 órákat aludtam rendszeresen és azt hiszem 3 hét után munkahelyen összeestem, de tök jó, hogy gyakorin mindenki túlteljesíti az emberek 99%-át :D
2016. jún. 1. 16:10
 43/53 anonim ***** válasza:

gyakorin mindenkinek 20 centi, a karja 50, testzsír 10 körül, napi 16 óra meló, heti 6 edzés, és akinek nem elég 5 óra alvás az nyilván csak picsog

Kíváncsi lennék azért arra az edzésteljesítményre és szellemi kapacitásra, amit 3 hét után produkálsz napi 4-5 óra alvással. Ne egy hétig csináld és vagánykodj, mert aztán végig alszol 1 napot, vagy köv. héten lazulás van. Egyszer én is leedzek 0 óra alvással is.

2016. jún. 1. 16:55
 44/53 anonim ***** válasza:

Ezt csinálom 2 éve. Programozok napi 8-10 órában.

Dobjál egy képet, had lássuk a te fizikai teljesítményed, illetve mondd a szellemi teljesítményed. :P Ha már ekkora po_átok van, mutassátok ti mit "tudtok".

Azért mert te úgy gondolod hogy nem vagy képes rá, 1. képes vagy rá, 2. más is képes rá.

2016. jún. 12. 21:32
 45/53 anonim ***** válasza:

Maradjunk a 4-5 óra alvásnál, mert te ezt állítottad, hogy 4-5 óra alvással, napi 10-12 óra meló, edzés mellett lehet fejlődni és szellemi munkát végezni! Inkább te dobjál egy képet arról a "fejlődésről", plusz arra az étrendre is kíváncsiak vagyunk.

A legtöbb ember ennyi hajtás és alvás mellett inkább csak lebetegszik, semmi értelme. De lehet neked vasból van az immunrendszered, ez esetben gratulálok. Ez amúgy a testépítés témakör, szóval ha 60 kilóról lettél 65 az nem testépítés. Talán valami egész nap pörgő 60 kilós ektó osztja itt az észt?

2016. jún. 13. 20:28
 46/53 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Elsőn vagyok 97-8 kg 4-5 hét diéta után, másodikon 91kg diéta vége fele, kalkulátor szerint 9, sztem ~11% tzs-vel.

100g zab+1 adag tejsavó reggel, 60-70 deka csirke meg 6-10 tojás nap közben a fehérje bevitel, vacsorára 150-200g túró tejsavóval, edzés után tejsavó, nap közben elfogy 4-500g barna rizs vagy tk. tészta, meg némi hulladék péktermék. Ez a tömegelés vége, innen megyek le diéta végére 0 szénhidrátra.

Azt aláírom, hogy az erőszinten baromira észreveszem az alváshiányt, ha becsúszik 3-4 nap mikor lehet 6-7 órát aludni, jóval nagyobb súlyokat használok mint mondjuk vizsgaidőszakban mikor néha 4-5 napig is 2-3 óra alvás megy.

Nem nagy szám, de azért nem 60-70kg között mozgok azt már rég kinőttem, viszont örülök ha e két állapot között tudok maradni ennyi munka, egyetem, meg alvás mellett.

Jövő héttől befigyel heti 900km utazás is, nagyon "várom". :D

2016. jún. 14. 23:20
 47/53 anonim ***** válasza:
Hát ha ez igaz akkor gratulálok, mert erre kevesen képesek, főleg ha még cucc se megy. Ilyen kevés alvással, ha én erőltetem az edzést akkor lebetegszem. Plusz mentálisan teljesen visszaesek, dekoncentrált vagyok. És ez nem picsogás, mások is észreveszik, hogy belassulok, szétszórt vagyok, semmi értelme ilyen keveset aludnom. Mert több időm lesz, de mire, zombulni. Ha te így még tanulni is tudsz akkor kivételes képességeid vannak, amit jó ha kamatoztatsz. És még az étrendet is tartod ilyen életvitel mellett, tényleg le a kalappal. Azért gondolom elég fiatal vagy és nem tervezed ezt csinálni sokáig, mert ki fogsz égni.
2016. jún. 15. 00:47
 48/53 Cortez70 ***** válasza:
Jó a forma damadve.
2016. jún. 15. 04:59
 49/53 A kérdező kommentje:
Baszott jó a formád damadve, naturálba hozod?
2016. jún. 15. 10:43
 50/53 anonim ***** válasza:

Kösz az elismerő szavakat.

Amíg nincs meg a diploma, muszáj, máshogy nem megy. Vagy az edzést, vagy a bnőt, vagy a munkát vagy a sulit, vagy az alvást áldozod be. Evidens, hogy az utóbbit. Épp elég tétlenkedést követtem el 15-20 éves fejjel, itt az idő behozni.

Ahogy észrevettem, az alvásigény a korral jelentősen csökken. Bár ez lehet hogy a körülményeknek köszönhető, a szervezet bizonyos mértékig alkalmazkodik.

Nem nyúltam még cucchoz, nem is tervezem. Na jó :D ha lesz rá keret, meg normálisan utánaolvasok talán, de egyenlőre értelmét sem látom. Azért kidobni egy csomó pénzt az ablakon hogy 5-10kg-al nehezebb legyek, meg 30-40 kilóval nagyobb súlyokkal dolgozzak, fölösleges. Ízületeknek sem tetszene.

2016. jún. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!