Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják higy nem lehetsé...

Miért mondják higy nem lehetséges a testépítés fiatal korban?

Figyelt kérdés
180cm/84kg vagyok jelenleg. Szálkásítás után úgy 76 lennék, de addig nem tervezem amíg nem vagyok 88-90 körül. Tehát miért mondják hogy fiatalon 18 éves kor alatt nem lehet izmot építeni? Ja és nem magamat akarom fényezni, csak nem értem hogy miért gondolják így. 15/F

2016. máj. 31. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Pitiáner kis féreg, azért mert már most egy kis gyenge szar vagy elkezdesz személyeskedni. Elfogytak az érvek, vagy soha nem is voltak ugyebár. Keresd csak a kifogásokat kis szaros, de a mostani életed lószar ahoz képest ami még rád fog várni, nyugtasd magad. Nem kell mindenkinek edzeni, ez nem neked való az már látszik.
2016. máj. 31. 21:21
 32/53 anonim ***** válasza:
0%
Ő jön mindig az intelligenciával, miközben írni se tud.
2016. máj. 31. 21:27
 33/53 anonim ***** válasza:

31. 2 mondatot mondtam el neked folyamatosan, nem is volt nagyon több érvem de te ezt észre se vetted gondolom, mert mindenre más fas.szágot mondtál :D

"de a mostani életed lószar ahoz képest ami még rád fog várni, nyugtasd magad. Nem kell mindenkinek edzeni, ez nem neked való az már látszik.

"

És még te prédikálsz a személyeskedésről, mit tudsz te az én életemről? Te amúgy is azt hiszed, hogy 15-17 éves vagyok, szánalmas, hogy mennyire alacsony az EQ szinted, és hidd el, hogy az edzés pont nekem való.

De nem is értem miért válaszolok még mindig neked, én vagyok a hülye, hogy ne vágtam le, hogy trollkodsz és csak mártírkodni jöttél ide :D

2016. máj. 31. 21:27
 34/53 anonim ***** válasza:
Jaja jó alacsony az "EQ" szintem :DDD az a lényeg, hogy neked magas bazsarózsa
2016. máj. 31. 21:28
 35/53 anonim ***** válasza:
34. Gondolom ezt is én írtam, hogy nekem magas :D Vagy csak ezt is odaképzelted?:D
2016. máj. 31. 21:31
 36/53 anonim ***** válasza:
Nem ezt én írtam. Ha nem látnád. Egyébként tettél egy állítást, ami nem igaz és meg is cáfoltam. Innentől kezdve a maradék szövegelés csak oda-vissza személyeskedés volt és egymás sértegetése. Kár a gőzért.
2016. máj. 31. 21:33
 37/53 anonim ***** válasza:
Akkor ideje abbahagyni.
2016. máj. 31. 21:37
 38/53 anonim ***** válasza:
Ha ennyire erre izgulsz legyen igazad :)
2016. máj. 31. 21:38
 39/53 anonim ***** válasza:
Legalább ebben egyet értünk.
2016. máj. 31. 21:39
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Én felkelek 6-kor, elmegyek dolgozni (szellemi munka már szerencsére), este 7 fele hazaérek, 8-kor elmegyek edzeni, utána boltba, fél11-re itthon vagyok, nekiállok főzni, fél12-kor meg tanulni (egyetemre járok), 1-fél2 fele fekszem le. Letolom a seggem edzeni heti 4-5x, és minden ku_va nap elkészítem a kajámat. Előző munkahelyen sokszor kiküldetésbe voltunk este 7-8-ig hétvégén is, akkor is megcsináltam ugyan ezt.

Le van szarva ki mikor kel szakközepes nappalis diákként, meg hogy tud regenerálódni,mennyit pihen, stb... Ha picsogsz nem jutsz semmire, lényegtelen hány éves vagy. Sokkal nehezebb helyzeteket is eléd fog állítani az élet ennél, napi 4-5 óra alvással is lehet fejlődni natúrban is. A többi csak kifogás. Nincs olyan hogy valaki ha megtesz mindent a célért, nincs eredménye. Csak nem szabad elszállni a célokkal, realitás talaján kell mozogni. 15 évesen nem leszel 90kg 10% tzs-vel, de pl. 70kg lehetsz.

2016. máj. 31. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!