Miért mondják higy nem lehetséges a testépítés fiatal
korban?
Figyelt kérdés
180cm/84kg vagyok jelenleg. Szálkásítás után úgy 76 lennék, de addig nem tervezem amíg nem vagyok 88-90 körül. Tehát miért mondják hogy fiatalon 18 éves kor alatt nem lehet izmot építeni? Ja és nem magamat akarom fényezni, csak nem értem hogy miért gondolják így. 15/F
Ja, hát aztán rohadt sokat lehet ott tanulni. Amit megtanultam azt magamtól tanultam meg. Kivéve matek, fizika, mert ott jó arc a tanár és mond egy csomó érdekességet, amit máshol nem nagyon hallasz. De például a töltelék órákat nyugodtan átbambulhatod. Meg van lyukasórám, ott lazulok, megeszem a 10 szendvicsem. :D
Nyilván sikeres testépítő nem leszel tanulás meg meló mellett, de azért el lehet menni sportolni. Nem is kényszerít senki, hogy Mr.O-ra készülj diplomaszerzés meg munka mellett.
2016. máj. 31. 20:37
12/53 anonim válasza:
11. Nem minden suliba van lehetőség órán alvásra, diplomáról szó se volt.
2016. máj. 31. 20:41
13/53 anonim válasza:
Meg hát egyébként is, az én kur.va anyámat, hogy nem alszok órákon, megáll az ész, hogy még nekem kell magyarázkodnom.
2016. máj. 31. 20:42
14/53 anonim válasza:
Ja, ja. Így van. Még ha nem is alszol be, akkor is lehet pihenni, miközben figyelsz. Lényegében csak ülsz egész nap.
2016. máj. 31. 20:44
15/53 anonim válasza:
Mi az, hogy mutassak eredményes testépítőt aki tanul? Egy rakás testépítő tanult élsport mellett is. Nem 15 éves szarosokról van szó. Frank Zane-nek 3 diplomája van, szerinted mikor epítette fel magát? Nem tudom te mit képzelsz, ha már most hisztériázol, szerinted felnőt korodban könyebb lesz az életed? Több időd lesz, kevésbé leszel fáradt? El vagy tévedve kisgyerek.
2016. máj. 31. 20:45
16/53 anonim válasza:
15. Ember te miről beszélsz?Ki beszél itt élsportolókról?
Nekem olyan embert mondj aki melózik egy héten 5 napot aztán a hétvégét pedig az iskolába tölti és jó formája van, és most arról beszéltem, hogy nem tudod kipihenni magad ha a 7/7 napból nincs egy feltöltőnap se, meg profi testépítőknek nem tökmindegy mennyit alszanak? Gondolom te is tudod, hogy náluk nem érvényesek a natural szabályok.
De szerintem olvasd el megint amit írtam az előbb mert félrebeszélsz, másra reagálsz mint amit írtam.
2016. máj. 31. 20:53
17/53 anonim válasza:
Pedig van ilyen bőven, attól még, hogy te egy kis rinyáló szar vagy más megoldja. Eleve nem szükséges heti 5x edzeni naturálon. Ha majd el kell saját magad tartani egyből felakasztod magad ezekután.
2016. máj. 31. 20:56
18/53 A kérdező kommentje:
A hormonokkal szoktak dobálózni, hogy ilyen korban nem táogatja az izomépítést. Pedig szerintem pont az ellenkezője igaz, teszto 120%-on pörög a HG is az egekben. De mégis ilyeneket találnak ki.
2016. máj. 31. 20:58
19/53 anonim válasza:
Te tudsz egyáltalán olvasni?:D Mert látom nem megy, láttál te valahol olyasmit, hogy 5 edzés?
Akkor legyen nagy a szád ha te végig tudnád csinálni, mert pofázni így könnyű.
Én nem egy embert ismerek aki csinálta ezt és az idegrendszer elhiheted hogy nem tolerálja ezt hosszútávon.
De be ne szarj magadtól, hogy te eltartod magad,nehéz fizikai meló mellett is tudtam edzeni ugyanúgy, de az nem pálya hogy nincs pihenőnap soha.
2016. máj. 31. 21:01
20/53 anonim válasza:
Aha nyilván te kevesebbet alszol, meg jobban le vagy terhelve mint én. :D minden mai tini ekkora arogáns kis buzeráns?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!