Szerintetek átlagban a nőknek jobban tetszenek a naturál fizikumok? (kicist hülyek érdés tudom)
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 21:14
21/41 anonim válasza:
#18: Heroldka, vele meg pláne nem. :D
22/41 anonim válasza:
MICSODA? a fej nem számit... :(
23/41 anonim válasza:
Bocs, de nem tudom a fejet kizárni az összképből. :D
Meg elismerem a benne lévő munkát, de ugyebár most a női szemről van szó... nekem jobban tetszik, ha a férfin van egy kevés zsír. Na jó, láttam a tagról olyan képeket, amin a test OK, de a legtöbbön nekem már túl száraz.
24/41 anonim válasza:
Plusz: nekem tetszik a széles váll, széles hát, keskeny csípő kombináció. A vékonyabb, kevésbé deltásabb test nem annyira jön be, akkor sem, ha izmos.
25/41 anonim válasza:
26/41 anonim válasza:
27/41 anonim válasza:
te fogyatékos lee priest mióta nem ért a kajához és az edzéshez? továbbá nem pont naturál ;D
28/41 Cortez70 válasza:
Írok, hogy meglegyen a kérdés. Köszi Vera. Remélem leszek olyan száraz, hogy undorító leszek. Mint Helmut Strebl. Nekem ő az etalon vagy Angelov. ;)
29/41 anonim válasza:
továbbá anyja versenyző volt, ovis kora óta a teremben él :DD
30/41 anonim válasza:
fogyatékos az apád f4sza, ne személyeskedjünk
nézd meg hány éves volt f4szkalap, szerinted 12 évesen is cuccolt, nézd meg már hogy nézett ki. Szerinted mr. olympia edzésterve volt 12 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!