Szerintetek átlagban a nőknek jobban tetszenek a naturál fizikumok? (kicist hülyek érdés tudom)
"mostani átlag csajok zac efron jelenlegi formájára bizseregnek"
Költői kérdés volt, akkor ezek szerint nem a naturál fizikum jön be nekik :D Bár egy netes felmérés alapján Brad Pitt Harcosok klubja-fizikuma volt a legnépszerűbb, ami azért nem egy nagy szám
Csak a magam nevében beszélhetek:
Tetszik a jól kidolgozott, szép, izmos test. Kb az, ami naturálban elérhető. Láttam már olyan koxos testet, amire azt mondtam, hogy húdeszép, de az a forma miatt volt, nem az extrém izomtömeg, vagy az extrém szárazság miatt.
Ami nekem nem bejövős: az a nagyon brutális izomtömeg, illetve ha túl száraz valaki.
Nyilván cuccol. De naturálságra recskázók általában nincsenek tisztában azzal, hogy ez az egész az illúziókról szól, egyrészt, másrészt a genetika többet számít mint bármilyen edzés vagy étrend, de akár még a mértéktelen koxnál is többet számít.
Ilyen hasa és izomformái valakinek soha nem lesznek. És ha olyan vállövet dobott a gép, mint egy 12 évesnek akkor azt is b4szhatod
Heroldka, ő már nem. :D
Mint itt Svájcinéger, Cortez, vagy Igenigennadenem . Nah, ők már bejövősek... (bocs srácok.. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!