Milyen sportot ajánlanátok nőknek, amiben nem a kalóriaégetés és fogyás a cél, hanem inkább a tömegnövelés?
Figyelt kérdés
46 kg vagyok
szeretnék valamit sportolni, de nem akarok még jobban lefogyni
spinninget pl. nem ajánlották, mert az nagyon szálkásít állítólag
gondoltam még esetleg a TRX-re
tapasztaltabbak tudnának valami jót ajánlani?
köszönöm!
2016. ápr. 11. 13:55
1/10 Cortez70 válasza:
Súlyzós edzés kellene, a többivel nem növelsz izmokat.
2/10 anonim válasza:
Így van, súlyzós edzés és tömegnövelő étrend.
3/10 anonim válasza:
Alapvetően az étkezéseden múlik fogysz, vagy növekszel e. Izom építésre pedig a súlyzós edzés a legalkalmasabb.
5/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
6/10 anonim válasza:
Súlyzós edzés plusz rendes étrend
7/10 anonim válasza:
Testépítés de keményen, nem lemegyek mozogni egy kicsit a terembe stílusban. Nő is vagy meg ektomorf is, ha kifejezetten izom építő edzést azaz testépítést kezdesz el egy tökéletes étrenddel, akkor is nagyon nehezen fog jönni a tömeg. Más sport ezen cél mellett szóba sem jöhet, nem lesz eredménye.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
ment a zöld :)
2016. ápr. 13. 08:35
9/10 anonim válasza:
miért csak 50%-ban hasznos amit irtam? vicc ez az oldal
10/10 anonim válasza:
ja bakker nálam is, leírom az egész testépítés minden egyes kis apró részletét orvosi pontosságal infokkal elvezetve aztán minuszba pontoznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!