Ti is voltatok már így?
Nagyjából 1 éve csinálom a testépítést, most már heti 4 edzéssel, most tömeget növelek.Magamon látom a fejlődést, itthon a tükörben, elég szépen látszik, meg más is mondta már hogy vastagodtam, de pl. ha a konditeremben nézem meg a tükörben, akkor mintha ez az egész elveszne és úgy érzem hogy ugyanolyan alakom van mint amikor elkezdtem, mert szinte semmi nem látszik.
Sokszor nézem itt gyakorin a képfeltöltés-es fotókat a naturálokról hogy mennyit fejlődött 1-2 év alatt és ezekhez a fizikumokhoz képest én nagyon kevésnek érzem azt amennyit fejlődtem.Szerintem nem igazán jó a genetikám, emiatt lehet, meg talán az edzésmódszerem sem volt tökéletes.Most változtattam rajta nemrég, 1 perc az idő a sorozatok között, vetkőző sorozatot is beiktatok szinte majdnem minden testrészemre, lassan engedem vissza a negatív szakaszban, stb.
78 kg vagyok, 173 cm magas, elég nagy hasam van, tehát sok rajtam a zsír, a többi testrészemen ez nem igazán látszik.Étkezésem rendben van, annyi hogy néha hétvégente kimarad 1 étkezés.2g/tskg fehérje és 5g/tskg szénhidrát megvan.
Volt hogy ti is kevésnek éreztétek a fejlődést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!