Hogyan növeltétek a távot, mikor kezdők voltatok? 2 óra alatt 25 km nekem is nagyon kevés. Még ha dög nehéz MTB-vel mentem, akkor is.
Mi módon tudtatok hosszabb távot rövidebb idő alatt megtenni?
Több kerékpározással (fokozatosan), más edzésformák közbeiktatásával, vittetek italt és ételt magatokkal a tekerésekre? Irdatlan nehéz gép nyolcasokkal ide, vagy oda.
Mi módon tudtatok hosszabb távot rövidebb idő alatt megtenni?
Több kerékpározással (fokozatosan), más edzésformák közbeiktatásával, vittetek italt és ételt magatokkal a tekerésekre? Irdatlan nehéz gép nyolcasokkal ide, vagy oda.
Egyszerűen, ha rendszeresen bringázol, bele fogsz erősödni. Érdemes több húst enni a regenerálódás miatt.
Étel, ital kötelező, nem kevés kalóriával :) . Én egyébként fehérjeturmixot szoktam inni közbe, amíg volt bringám, olyankor 40 fölött volt az utazosebesség. Súlyzós edzés se hátrány.
Én nem súlyzózom (nagyon ritkán csak) és nem iszom fehérjét sem, ráadásul az étkezéseket is csökkentettem, mégis 1,5 óra alatt tekerem le a 24 km-t, ez a munkahelyem és az otthonom közti távolság. Hazafelé már kicsit nehezebben megy, mert 10-11 órát dolgozom, tehát fáradtabb vagyok.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!