Ti jártatok már úgy, hogy az aznapi intervall cardió
edzésetek kilőtte a másnapi súlyzós edzéseteket, mert
túl fáradtak voltatok hozzá? Vagy êpp fordítva?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 21:11
1/5 anonim válasza:
én tavasztól őszig nem lábazok, hanem futok, először közepes futótempóban 3,2 km lemegy, majd pár perc pihi, és intervallum edzés.
1-2 izomláz van utána, pont mint a guggolástól.
és ebben a 6-7 hónapban is ugyanolyan izmos és erős marad a lábam!
kb ugyanazokkal a súlyokkal kezdek el dolgozni novemberben, mint mikor márciusban abbahagyom a lábazást, a futás kedvéért!
2014. jún. 3. 21:16
2/5 A kérdező kommentje:
Amire én csinálok az nem csak lábat fárasztja le, hanem a hátizmokat, karokat stb.
Viszont amíg lazább volt a súlyzós edzéstervem addig még csak- csak letévedtem másnap.
Nah, de most! A múlthéten fel sem bîrtam kellni szerdán és kimaradt az edzés:S
Ezen a héten meg a cardió marad ki:S
Emészt a bűntudat! Pedig pihenni is jó:)
2014. jún. 3. 21:31
3/5 anonim válasza:
Én bodyrock edzéseket csinálok,neten találsz róla,Vidit. Nagyon megdolgoztatja az izmaimat is és a tüdőmet is,így mellette nem kondizok,de ugyanolyan jól izmosít,viszont írtó nehéz,de Megéri a szenvedést;) ha pedig úgy érzem hogy pihenőnapra van szükségem,Aznap csak sétálok,esetleg tekerek egy kicsit a bicón,mert a,regenerálódás az fontos,egyél sok fehérjét:hús,hal,tojás,túró...úgy gyorsabban gyógyúl az izom,és legalább aludj 8 órát;)
2014. jún. 4. 09:03
4/5 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy a bodyrock oldalon csak pár perces videók vannak.
Hogy edzel arra?;)
2014. jún. 4. 11:03
5/5 anonim válasza:
Nem a vidivel együtt edzek,,hanem a bodyrockon belűl vannak a "zwow" edzések az végig van véve ahogy edz a csaj és az elején mindig megmutatja,vagy kiírja a gyakorlatokat és én egy külön füzetbe leírom azután magamtól megcsinálom,nem a videóval együtt,10-15perces edzések kivégeznek,mert röktön kell csinálni egymás után a fekvőtámaszokat,ugrálás,kettlebell,ugrálókötél,guggolás,..szóval minden van benne,és hatásos,fogytam és feszesedtem,izmos a karom;) yeahh, szóval csak ajánlani tudom ! Összesen 100 zwow van, most járok a 47-nél és végig fogom csinálni:) ajánlom neked is ;D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!