Lany vagyok.22 eves es 51 kg Ha dietazom de nem viszek be megfelelo mennyisegu feherjet. (max napi 20g ot csak). Akkor nem fogok fejlodni ha edzek? Sem formalodni?
Vannak nagy tojások is, bár a nem extrém nagyokban is csak 9 gramm fehérje van. Az azért már nem rossz. (Csak az, hogy milyen kevés fér bele a fehérjekeretembe, de én szeretem a tojást.)
20 gramm fehérje a nitrogénegyensúlyhoz se elég... Brutális, ilyen bevitel mellett nehogy eddz, az csak még gyorsabban bontja az izmot a megemelkedett fehérjehiány miatt. De jobb lenne, ha edzenél és ennél, a 100 gramm egész jó szám, de már 80-nál sem aggódnék érted, bár ha izmot akarsz építeni, akkor nem árt több, sőt.
Mi a csudát eszel? Főleg gyümölcsöket?
Nekem tegnap 24g jött növényekből, pedig nem azokon élek, volt mellette 6 dkg sajt (kivételes nap), 7 tojás, kb. 3 tojásfehérje és 4 tojássárgája is... Normál tojások, 7g fehérjével.
Ha kiesne a tojás, sokkal több növényt ennék és 50 gramm mindennemű odafigyelés nélkül is lenne. Odafigyelve pedig a rendes mennyiségem.
A fehérjebevitel nagyon fontos. A test fehérjét fog használni, ha viszel be, ha nem. Hogy akarsz fejlődni, ha arra kényszeríted a tested, hogy naponta több deka izmot bontson el?
Ez te voltál kérdező? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!