Mit csináljak a mellemmel? Visszafog formálódni?
Sziasztok. Táncolok kis gyerek korom óta.. elég kemény edzéseim és óráim vannak napi szinten.(táncos suli).. elég nehéz időszakom volt a tavalyi évben ezért borzalmasan lefogytam. (54 kg voltam (160 cm vagyok ) és most jelenleg 45 kg vagyok.. se fenekem se hasam.. se izom rajtam.. a mellem feszes volt és ettől sokkal nagyobb.. most pedig olyan mintha nem lenne benne semmi..nincs tartása.. olyan mintha vizes lenne nem kemény.. nagyon zavar.
Mivel még továbbra is táncolok így hogy összeszedtem magam edzeni fogok muszáj odafigyelnünk a kajára, állandóan mozgunk hízni biztos fogok és izmosodni de lesz még olyan a mellem mint volt?
(melltartó méretem nem változott csak egyszerűen az állaga...)
A mellizom és a hátizmok felelősek a mellek tartásáért. Fekvenyomás + deadlift, plusz ha már ott vagy, guggolhatsz is, legalább a feneked is jó lesz. :)
Egyébként pedig azért fogytál, mert nem ettél rendes minőséget és mennyiséget, és/vagy elhanyagoltad a mikrotápanyagokat.
Tipp:
Ha még nem jártál edzőteremben,akkor ajánlom,hogy keress fel egy személyi edzőt,az első 5-6 alkalomra,hoyg megtanuld a feladatok helyes kivitelezését,hogy elkerüld a sérülést,és megspórolj egy csomó időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!