A kangootól lehet izmosodni, formálódni?
Figyelt kérdés
Csak lábra hat, vagy has, hát is izmosodhat?2015. jan. 3. 01:16
2/7 A kérdező kommentje:
igen :D
2015. jan. 3. 01:28
3/7 anonim válasza:
Talán az első 2 alkalommal, mikor még teljesen új a mozgásforma. Tehát lényegében nem.
4/7 anonim válasza:
Hát rágugliztam, hatalmas ahogy a csajok dobos techno zenére csapatják, bulinak biztos jó, de sajna izmosodásra nem a legalkalmasabb.
5/7 anonim válasza:
Nem. Egyreszt mar ranezesere is meg lehet mondani masreszt meg van is olyan ismerosom aki egy eve jar de az egyetlen eredmenye hogy zsírosabb lett mert többrt eszik.
Szoval semmikepp.
6/7 anonim válasza:
Most hallottam erről először, szóval gondoltam megnézek egy videót, hogy lássam mi is ez. Náalm ez is az a kategória ami csak arra jó, hogy elmesélhesd a barátnőidnek, hogy fú mennyire megizzadtál az "edzésen" (amikor igazából csak viccesen ugrándoztál), meg hogy kiírhasd facebookra, hogy kangoozol. Ez is olyan fizetős elfoglaltság ami csak arra jó, hogy magaddal, meg másokkal elhitesd, hogy sportoltál. Ez még a zumbát is alulmúlja.
7/7 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor olyan emberek válaszolnak, akik soha életükben nem próbálták a kangoot. Nézd meg a kangoo edzőket, mindegyik izmos. Alapvetően a kangoo az állóképességedet növeli, de hogy híznál tőle, azt kétlem. Kőkemények az órák, kb. 40 perc ugrálás van, ez teljesen átmozgat, fejleszti a mozgáskoordinációt, az állóképességet. Utána következik egy nagyjából negyed órás erősítés, hasazás, popsi, kar. De nem fogsz tőle másnap reggel testépítőként ébredni. Szép szálkás leszel egy idő után, ha rendszeresen jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!