Az lehetséges hogy a kangootol össze mennek az amúgy is kicsi melleim? Ez engem nagyon idegesít! Szeretnek en is nagyobb melleket! Mivel érhetnem ezt el?
Elárulok neked egy "titkot".
A heteroszexuális férfiak 90-95%-a nem a nagy melleket, hanem a szép, formás melleket szereti, úgyhogy ne parázz.
Ellenben ugyanilyen százalékban utáljuk azt hallgatni egy nőtől, hogy "jajj, kicsi a mellem, nagy a fenekem, kövér vagyok", stb.
A világ egyik legszebb és egyben legszexisebb nője Kate Hudson, neki is kifejezetten kicsi melle van.
A legfontosabb (MINDENNÉL), hogy milyen egy nő kisugárzása. El lehet lenni egy buta szexi nővel, el lehet lenni egy átlagos kinézetű, gondolkodásmódú nővel, viszont ha megvan az egészséges önbizalma, jól érzi magát a bőrében, és tud ragyogni, boldog, annál nincs vonzóbb. (az ilyen típusúakat keresi szerintem egy férfi mint feleség. Ezen felül lehet szokványosan szép arca, teste, érdekesen szép arc, de ez az alap.
Van egy "túlsúlyos" női ismerősöm, aki tökéletesen elégedett magával, és szerintem ez nagyon vonzó benne. Nemtom érthető e amit itt hebegni habogni próbálok fáradtan, migrénnel.
Szeresd önmagad, fejleszd önmagad (testileg lelkileg), és hidd el, meglesz a visszajelzés anélkül hogy "varázslatos 90-60-90" es tested lenne.
szerintem!!!!
Bár nemtudom mi az a kangoo, de mindegy is. Azért a miértet leírnám.
Minden embernél megvan, ki hol tárolja leginkább a zsírtartalékát. Az emberek legnagyobb része hason, de van aki combon, derékon stb...
Ide rakódik le elösször a zsír. Viszont fogyásnál mindenhonnan fogsz (ugye nincs helyi zsírégetés) de sajnos onnan megy le a zsír, ahol leginkább tartalékolsz. És most jön a lényeg! A mell legnagyobb része zsírszövet. Többet nem is kell mondanom remélem.
/vannak kivételes genetikájú nők, akik mellre híznak, bármit esznek, csak a mellük nő, és akárhogy fogynak, a mellük fog csökkeni legkésöbb. Nah őket csajok lehet kissé utálni ;-) /
De egszerű a megoldás. Sportolhatsz te nyugodtan bármit, de kerüld a kalóriaminuszos állapotot, egyél többet mint amennyit elhasználsz egy nap. Így nem fogsz fogyni. És ha már kajálás, szétnézhetnél egy tömegnövelő étrend körül, hogy értelmesen is tud ezt csinálni. Persze csak ha van rá motivációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!