Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 22/L vagyok. Néhány napja...

22/L vagyok. Néhány napja elkezdtem edzeni, hogyan kellene edzenem mindenféle porok nélkül és meddig, hogy legalább lássam, kicsit "kezdek formálódni"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, azért kezdtem el az edzést, mert nem vagyok elégedett a testemmel.. A legnagyobb baj a seggemmel és a csípőm feletti résszel van, seggem nagyon lapos, szinte semmi sincs, a derekamhoz meg nagyon szeret rakódni a zsír. Milyen gyakorlatokból mennyit kéne csinálnom? Hogy legalább kicsit nőjjön a fenekem, a derekamról meg le tudjam dolgozni a felesleget? Az étkezéssel tisztában vagyok! Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

2015. aug. 21. 19:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
Gugolás,kitörés=jó popsi
2015. aug. 21. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

A kitörést akár el is hagyhatod, tök felesleges. Persze egy rózsaszín pinabarbis edzéstervbe tökéletesen belefér, de aki komolyan veszi, annak nem igazán.

A fenekedre guggolás + deadlift. Egyébként kezdőknek ez az egyik legjobb edzésterv, ezt használhatod 1 évig, vagy addig amíg fejlődsz vele:

[link]

+1:

Tápkieg.-eket illetően jól gondolod, hogy nem kellenek porok, meg egyéb hülyeségek. Tápkieg-eket illetően semmi másra nem éri meg költeni, csak arra, ami az egészségedet szolgálja, mint pl. vitaminok, omega3, D3 vitamin.

Kreatin, fehérje, edzés előtti 100%-ig felesleges, haszontalan és kontraproduktív. Plusz nem is éri meg. Abból a pénzből inkább vegyél extra kaját, vegyél avokádót, minőségi olívaolajat, marhát, lazacot (2 kg tejsavó árán majdnem 3kg lazacot veszel), tonhalat, drágább zöldésgeket/gyümölcsöket, akármi mást. Már ha mindenképpen ilyen tekintetben akarod elkölteni azt a pénzt...

2015. aug. 21. 19:42
 3/13 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Tudom, most is azt csinálom, de naponta kb. mennyit?

2. válaszoló: Köszönöm!

2015. aug. 21. 20:45
 4/13 anonim válasza:
Heti 1 max 2 láb (guggolás többféle formája) jó lehet,egész láb-popsi edzésre gondolok.egy jó popsi pálcika lábakkal nem ér semmit.lábedzésnél a guggolás nagyon jó.edzőteremben edzesz?
2015. aug. 21. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd el a kitörést!! Én személyi edzőhöz járok, már több, mint 1,5 hónapja, és a legelső feladat lábnapon mindig 4*32 kitörés. És meg is van az eredménye. Persze minden más is hozzájárul, de érzem, hogy azalatt a feladat alatt is dolgozik a combom és a fenekem, tehát jó. Ráadásul az edzőm egy nagyon elismert edző, szóval lehet rá hallgatni.
2015. aug. 22. 08:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Feltételezem akkor a pinabarbis edzést preferálod, és nem valódi eredményeket akarsz.

A helyedben nem pazarolnám akkor a pénzem drága konditeremre vagy akár edzőre, vagy rendes kajára. Tölts le Norbi kazettát, oszt jó az. A kitörést meg megcsinálod utána, ha nincs benne.

2015. aug. 23. 16:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Képzeld csak el, nagy vagyok az a beképzelt p*csa mint a többi, én csak azt kérdeztem meg, hogy miből mennyit kell csinálni, ahhoz, hogy láttszon valami! És nekem nem ez a célom, tovább akarom magam edzeni komolyabban! Mégegyszer, nem p*csás edzés.. O.o
2015. aug. 24. 00:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Figyu, komolyan ne hallgass rá. Én nem eszek semmiféle táplálékkiegészítőt az edzés miatt. Suli alatt eszem az omega 3at, meg magnéziumot a stressz miatt, C vitamint, meg minden kutyatökét, hogy ne legyek beteg, mivel orvosira járok, és nem igazán engedhetek magamnak pihenőt. Most nyáron volt időm eljárni edzeni, június végétől járok, és volt 2 hét, mikor nem voltam nyaralás miatt. Személyi edzővel edzek, heti 3x, és amúgy meg kardiózom. Ha személyi edzővel edzek, utána is van kardió, de ha nincs edző, akkor simán elmegyek kardiózni. Nekem a karomon és a lábamon már látszik a változás. Ja, és én vagyok az, akinek mindig van kitörés, 4*32. De emellett van lábtoló, meg lábfeszítő, lábhajlító gépen is edzés... Minden. És már látszik. Csak légy kitartó :) És tartsd a diétád. :) Amiről ez a válaszoló beszél, valószínűleg a nagy gyúrósoknak szükséges, de nem hiszem, hogy lányként erre vágynál.
2015. aug. 25. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mi a különbség a "nagy gyúrósok" és a "lányok" izma között.
2015. aug. 25. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk nem hiszem, hogy felhőnek akar kinézni. Inkább ízlésesen izmos szeretne lenni, és nem 50es kart... Tegnap láttam a strandon egy iszonyat kigyúrt nőt, hát... nem hiszem, hogy létezik olyan pasi akinek az tetszett volna :) A nőknek szerintem illik valami lágyság, és, mint már mondtam nem felhőnek készül :)
2015. aug. 25. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!