22/L vagyok. Néhány napja elkezdtem edzeni, hogyan kellene edzenem mindenféle porok nélkül és meddig, hogy legalább lássam, kicsit "kezdek formálódni"?
A kitörést akár el is hagyhatod, tök felesleges. Persze egy rózsaszín pinabarbis edzéstervbe tökéletesen belefér, de aki komolyan veszi, annak nem igazán.
A fenekedre guggolás + deadlift. Egyébként kezdőknek ez az egyik legjobb edzésterv, ezt használhatod 1 évig, vagy addig amíg fejlődsz vele:
+1:
Tápkieg.-eket illetően jól gondolod, hogy nem kellenek porok, meg egyéb hülyeségek. Tápkieg-eket illetően semmi másra nem éri meg költeni, csak arra, ami az egészségedet szolgálja, mint pl. vitaminok, omega3, D3 vitamin.
Kreatin, fehérje, edzés előtti 100%-ig felesleges, haszontalan és kontraproduktív. Plusz nem is éri meg. Abból a pénzből inkább vegyél extra kaját, vegyél avokádót, minőségi olívaolajat, marhát, lazacot (2 kg tejsavó árán majdnem 3kg lazacot veszel), tonhalat, drágább zöldésgeket/gyümölcsöket, akármi mást. Már ha mindenképpen ilyen tekintetben akarod elkölteni azt a pénzt...
1. válaszoló: Tudom, most is azt csinálom, de naponta kb. mennyit?
2. válaszoló: Köszönöm!
Feltételezem akkor a pinabarbis edzést preferálod, és nem valódi eredményeket akarsz.
A helyedben nem pazarolnám akkor a pénzem drága konditeremre vagy akár edzőre, vagy rendes kajára. Tölts le Norbi kazettát, oszt jó az. A kitörést meg megcsinálod utána, ha nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!