Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 22/L vagyok. Néhány napja...

22/L vagyok. Néhány napja elkezdtem edzeni, hogyan kellene edzenem mindenféle porok nélkül és meddig, hogy legalább lássam, kicsit "kezdek formálódni"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, azért kezdtem el az edzést, mert nem vagyok elégedett a testemmel.. A legnagyobb baj a seggemmel és a csípőm feletti résszel van, seggem nagyon lapos, szinte semmi sincs, a derekamhoz meg nagyon szeret rakódni a zsír. Milyen gyakorlatokból mennyit kéne csinálnom? Hogy legalább kicsit nőjjön a fenekem, a derekamról meg le tudjam dolgozni a felesleget? Az étkezéssel tisztában vagyok! Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

2015. aug. 21. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jól van, kicsi lány. Mivel fogalmad sincs az emberi testről és a hormonháztartásról, illetve csodálom, hogy ekkora aggyal el tudod látni a vegetatív funkcióidat, leírom, hogy:

Férfi hormonok injekciózása nélkül egyetlen nő sem fog úgy kinézni, mint egy férfi.

Sőt:

Férfi hormonok injekciózása nélkül egyetlen férfi sem fog úgy kinézni, mint egy profi testépítő.

Akik úgy néznek ki szerinted, mint egy "felhő", azok évi több millió forintot költenek gyógyszerekre, hogy úgy nézhessenek ki.

Te pedig egy idióta vagy, ha azt gondolod, hogy egy nő 200 kg-s guggolástól/felhúzástól úgy fog kinézni, mint egy férfi. Csodálom, hogy nem felejtesz el lélegezni.

2015. aug. 25. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd, én nem beszéltem veled lekezelő hangnemben, ezért elvárom, hogy te se beszélj velem úgy. Elárulom, hogy van olyan volt osztálytársam, aki úgy néz ki, mint egy felhő, és nem szed semmit. De nyomd az okosságod. Én segítettem a kérdezőnek, te csak másokat oktatsz ki, ráadásul elég alpári stílusban. Én itt befejeztem a válaszolást, puffogj magadban. :) Szép napot! És nyugalom, senki sem bánt téged :) Nem jövök már ide, úgyhogy anyámba is elküldhetsz, azt se tudom meg :)
2015. aug. 25. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Néhány dolgot hozzátennék hetvenheteskének:

- Ha a személyi edződ olyan jó, elmagyarázhatott volna pár dolgot. Bár lehet megtette, csak nem ért célba.

- Egy felhő kifejezetten lágy dolog, hiszen csak vízpára.

- Nincs külön "lányizom", ugyanolyan izma van mindenkinek, csak általában a lányoknak kisebbek.

- Bármilyen izmos nő is valaki, biztos lesz, akinek tetszik. De mivel te is ilyen kulturáltan beszélsz róla (pedig nem tett ellened semmit), hát nem fogják reklámozni.

- Nem tudhatod senkiről, hogy biztosan nem szed-e valamit. Az "azt mondta" nem bizonyíték.

- Ötveneske stílusa messze áll az alpáritól, nem kell hattyúhalálát játszani.

2015. aug. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!