Ha gugolok miért csak a combomat érzem hogy dolgozik a fenekem miért nem? Pedig arra szeretnek formálódni
Nagyon vékony vagyok 172cm 50 kg genetika nm tudok hizni
nagyon pici a fenekem es szeretnek jobban tetszeni a barátomnak es magamnak
Persze neki így is jo vagyok blabla de azért csak jobb lenne egy jobb fenék
Tehát szeretnek el kezdeni gugolni bár meg nm sikerült magam ra venni , csináltam pár próbát hogy hogyan helyes gugolni de nm érzem hogy a fenekem dolgozna pedig helyesen csinálom
Miért van ez ? Kb mennyi idő mire látszik a munka es hány naponta kene csinálni es mennyit ? Esetleg gugolason kívül még valamit ? Köszönöm 20/L
Még csak saját test súllyal
Étkezéssel nm tudok Mit kezdeni nm hizok at formálni nincs mit es fel se jön rám semmi ...
Olyan nincs, tuti nem jó az étrended. Írd le mit eszel egy nap!
Amúgy én a kitörésnél érzem leginkább a feneket. Próbálkozz akkora súllyal amivel még 12-12 kitörést meg tudsz csinálni (tippre 5-6 kiló körül aztán majd meglátod)
Persze mellé ott van még a guggolás és a többi gyakorlat is.
Ma pl ettem kenyeret meg pizzát csokit
Nm tudok hizni anyukám is ilyen volt mindig sovány
Általában anyukám főz
Leves második
Nm tudok magamnak külön vásárolni kaját :/
Azért a levest ne soroljuk be a szar kaja listába. . Ha híg, akkor izotóniás ital, ha meg pl egy sűrű zöldségekkel teli húsleves... Nyami.
Egyébként rossz az agy izom kapcsolatod, csináld úgy a guggolást, hogy koncentrálj a célismokra, csináld lassan a gyakorlatot és feszítsd azt az izmot, máris fogod érezni... +ha közben a testtartásra is figyelsz, akkor legalább megtanulod a gyakorlatot helyesen, mire eljutsz odáig, hogy súllyal guggolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!