Ha gugolok miért csak a combomat érzem hogy dolgozik a fenekem miért nem? Pedig arra szeretnek formálódni
Nagyon vékony vagyok 172cm 50 kg genetika nm tudok hizni
nagyon pici a fenekem es szeretnek jobban tetszeni a barátomnak es magamnak
Persze neki így is jo vagyok blabla de azért csak jobb lenne egy jobb fenék
Tehát szeretnek el kezdeni gugolni bár meg nm sikerült magam ra venni , csináltam pár próbát hogy hogyan helyes gugolni de nm érzem hogy a fenekem dolgozna pedig helyesen csinálom
Miért van ez ? Kb mennyi idő mire látszik a munka es hány naponta kene csinálni es mennyit ? Esetleg gugolason kívül még valamit ? Köszönöm 20/L
"Ma pl ettem kenyeret meg pizzát csokit "
Mit mondtam, hogy rossz a kaja...
Az, hogy nem zsírosodsz jó dolog, genetikus, én sem zsírosodok nagyon szerencsére.
Viszont ha nem viszel be megfelelő mennyiségű fehérjét és jó arányú szénhidrátot akkor az izom nem fog épülni - mert nincs neki miből!
A pizzában, a kenyérben és a csokikában megközelítőleg 0 gramm fehérje volt... Ahhoz, hogy izmot építs viszont 2 gramm / testsúlykilógramm fehérje kéne átlagba, ami a te esetedben 100 gramm naponta!
Ha nem tudsz ennek megfelelően étkezni akkor sajnálom, de ne várj eredményt, mert nem fog jönni. Ezt 20 évesen vagy sikerül áthidalnod vagy ne várj kerek popsit...
Jo nem minden nap azt eszek....ez csak a tegnap volt
Ma 2 szendvicset ettem eddig , paprika zsemle csirkemell sonka
Ha van mód ra rakott csirkemellet készítek ami brokkoli csirkemell bacon sajt , legtöbbször csak csirkét eszek
Vagy különböző sült húsokat
Sok mindent meg eszek kivéve ami gusztustalan számomra vagy pl a tojást kiskorom óta utálom
Tehát nm pizzán meg hamburgeren elek mint egy amerikai
A suliba Nm tudtam főtt kaját enni ezért mindig pogácsát es különféle pékárut ettem aztán itthon ami volt
Azért azt jobb, ha tudod, hogy a testépítés nem úgy működik, hogy néha eszek egy kis paprikás csirkemelles zsömit, néha pizzázok...
Kb. ha egy nap nem viszel be elég fehérjét akkor 2-3 edzésnapod mehet a levesbe. Ha heti 3x nem eszel rendesen akkor az egész heted ugrott. Egy pechesebb hét (pl. egy hasmenéses hányásos vírus) egy egész havi munkádat lenullázhatja...
Ha eredményt akarsz össze kell rakni az étrendedet NORMÁLISAN (nem úgy, hogy eszem ami van!) és tartani magad hozzá. Ha ez nem megy akkor csak nagyon lassan vagy sehogy sem fog jönni semmi látványos eredmény. Ez van sajnos. A testépítés 50%-a a kaja és 50%-a az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!