Xyzszs kérdése:
Segít formálódni?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok,175 cm magas és 56 kg.Kicsit szeretnék hízni és formálódni.Egyik ismerősöm a Jumbo proteint ajánlotta.Viszont én mellé csak futni járnék el,ahogyan eddig is,3 naponta 10 km-t.A kérdésem az,hogy van-e esélyem bármilyen vátozásra,hízásra,formálódásra?Alkatilag szerencsés vagyok,mert elég formás fenekem van,de egyből idejönnek fel a plusz kilók is,ezért váasztottam a futást,mert az jól átmozgat.Légyszi adjatok tanácsokat!Köszi2016. ápr. 22. 08:01
1/8 anonim válasza:
Ezek a jumbók nem pusztán proteinek, hanem tömegnövelők. Protein + Ch. Ha saját magadnak kevered ki, olcsóbb.
Azonban súlyzós edzés nélkül nem fogsz izmosodni. A fehérjét, ami nem épül be, kikakilod, a szénhidráttól meg csak zsírt szedsz fel. És mivel futsz, el is égeted.
Szerintem felesleges pénzkidobás lenne.
Tömegnövelő étrend kellene súlyzós edzéssel. De azt nem tudom, a futással mennyire összeegyeztethető.
2/8 Cortez70 válasza:
A jumbo az tömegnövelő. Cukros szar, ne költs ilyenre. Meg futással semmire nem mész. Súlyzós edzés is kellene.
3/8 anonim válasza:
A hízásban segít az biztos.... Egy adag zöld jumbo fedezi a teljes napi szénhidrátszükségletedet. Jobban jársz ha veszel sima fehérjét, és magadnak adagolod hozzá a cht.
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen feherjet ajanlasz es mi az a cht🙄?
2016. ápr. 22. 09:56
5/8 A kérdező kommentje:
Bocs..ch
2016. ápr. 22. 09:57
6/8 anonim válasza:
Ch=szénhidrát
Mhn Whey pro a legjobb ár-érték arányban.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi💋
2016. ápr. 22. 12:28
8/8 anonim válasza:
MHN jó, én is azt iszom. De csodát ne várj tőle! Csak étrendkiegészítő. Ha kevés fehérjét viszel be, pótolja. Ennyi. Hízni nem fogsz tőle. Formálódni meg végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!