Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tejsavó vs marha vs rizs vs...

Tejsavó vs marha vs rizs vs szója fehérje?

Figyelt kérdés
Ti melyiket tartjátok a legjobbnak?

2016. máj. 10. 21:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Jól teszed, én is így gondolom egyébként. :) a szójához meg annyit, hogy ázsiában elég sok szóját esznek. De soha nem hallottam olyan, cikkről vagy kutatásról amiben azt írnák, hogy túl sok az ösztrogénjük. Meg azt észrevennék.
2016. máj. 11. 00:09
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is a kérdéshez (arra már érkezett sok válasz) de a többihez én is hozzászólnék. Átlagban 60 deka csirkét megeszek naponta, 8-10 tojással, be tudom vinni a napi szükségletemet kajával. Véleményem szerint a proteinnek semmi értelme. Még is sajnos már 7 számjegyen felül van az az összeg amiet elrázogattam a shakereimben. Nem azért, mert ettől várom a csodát. Illetve eleinte igen, de most már nem. Mint Cortez írta, reggel a zab proteinnel a legjobb számomra is, egyszerűen finom. Még ha csak sima üdítőnek vagy finomságnak használom is olcsóbb mint a bolti vackok. És ezért veszem rendszeresen a Scitec termékeit, mert nekik van a legjobb-legtöbb ízesítésük. Leszarom hogy drága, leszarom hogy kell-e a napi bevitelemhez vagy sem, bármit tudok vele ízesíteni, bármikor jól esik, bárhová magammal vihetem, a tápanyagtartalma másodlagos számomra. Valamint a közvetlen edzés utáni turmixnak azon túl hogy semmi értelme, annyi jelentősége van, hogy gyakorlatilag elővenni a shakert, felrázni, és meginni egy szertartás amivel lezárod az edzést. Hülyén, gyerekesen hangzik, meg az étrend kiegészítő gyártók idióta áldozata vagyok/vagyunk, de nekem így teljes egy edzés. És ezzel a legtöbbet, akik már kitapasztalták az évek alatt hogy gyakorlatilag tényleg semmi de semmi értelme fejlődés szempontjából ezeknek a vackoknak, ugyan úgy vagyunk. Akár itt a gyik-en is. :)
2016. máj. 11. 01:43
 43/49 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy mindig csak ilyen végletekben gondolkodó embereket látok. Van az első birka, aki az összes étkezését tápkieggel akarja megoldani és teljesen ki van mosva az agya, van a másik birka aki meg fel van háborodva ha a turmix szóba jön és veri a mellér, hogy ő kizárólag szilárd kajával visz be mindent. Rengeteg szilárd kaját eszem, de melóba mikor a főnököm azért is bszogag, hogy veszem a levegőt úgy tudom megoldani a makróimat ha megiszok egy turmixot amibe van mondjuk 200g zab meg egy adag fehérje és rohadtul nem érdekel,hogy ki mit gondol, nem hiszek hogy ezzel be lett volna palizva és a fogyasztói társadalom nagy áldozata lennék. Csak tudni kéne helyén kezelni a dolgokat. Meg nem kéne egy kalap alá venni mindenkit és belepofázni a dolgába.
2016. máj. 11. 06:51
 44/49 anonim ***** válasza:
Egyébiránt ott a pont dama-nál és nállam nem is a fehérje a hangsúlyosabb, hanem olyan sok ch-t kell ennem, hogy turmixolva sokkal könnyebben be tudom vinni a mennyiséget és a por megadja az ízt meg valamennyi fehérjét is közben ennyi szerepe van, nem erre épül a táplálkozásom. Én meg bocs hogy nem vagyok az a fajta ember aki 2 étkezésből megoldja a napi bevitelt és szeret egyszere 250g csirkét meg 200g rizst betolni plusz, én szeretem minél jobban elosztani a kajám, nekem így jó.
2016. máj. 11. 06:56
 45/49 anonim ***** válasza:
Abban a részben konkrétan magamra gondoltam, hogy a fogy. társadalom áldozata lettem. Mivel én egyáltalán nem a tápanyagtartalma miatt fogyasztom a proteineket. Van hogy elfogy, 2-3 hétig nem is veszek, nem vagyok hátrább semmiben. Meg valóban kisarkítottam a másik végletre azzal, hogy nem jó semmire. Úgy helyesbítenék, hogy mivel megvan a bevitelem szilárd kajából, számomra (!) a tápanyagtartalma lényegtelen. De mivel hulladék nincs benne, így nassolásnak kiváló.
2016. máj. 11. 07:37
 46/49 anonim ***** válasza:
ne legyen mindenki ilyen butthurt, nem azért mondtam mert uristen gáz hogy isztok, néha én is, bár én ink sokszor a rendes kaját turmixolom le ink, és iszom meg, pl zab + gyümölcsök + mogyi + spenót, kész is egy komplett kaja, és még finom is :D
2016. máj. 11. 10:53
 47/49 anonim ***** válasza:
46: és abba a turmixolt csodába hol van annyi fehérje mint egy tejsavó izulátumba?
2016. máj. 11. 19:01
 48/49 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha beletesz 50g mogyorót meg 100g zabot abba a turmixba, több mint a te izolátumodba. ;) Én nem szoktam így turmixolni, zabot proteinnel fogyasztom mindig. Nem vagyok úm. "ellene", de hülyeségeket ne beszéljünk már.
2016. máj. 11. 22:47
 49/49 anonim ***** válasza:
47: nézd már meg a mogyoró meg a zab fehérjetartalmát, könyörgöm.
2016. máj. 11. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!