Tejsavó vs marha vs rizs vs szója fehérje?
Figyelt kérdés
Ti melyiket tartjátok a legjobbnak?2016. máj. 10. 21:11
41/49 anonim válasza:
Jól teszed, én is így gondolom egyébként. :) a szójához meg annyit, hogy ázsiában elég sok szóját esznek. De soha nem hallottam olyan, cikkről vagy kutatásról amiben azt írnák, hogy túl sok az ösztrogénjük. Meg azt észrevennék.
42/49 anonim válasza:
Ha nem is a kérdéshez (arra már érkezett sok válasz) de a többihez én is hozzászólnék. Átlagban 60 deka csirkét megeszek naponta, 8-10 tojással, be tudom vinni a napi szükségletemet kajával. Véleményem szerint a proteinnek semmi értelme. Még is sajnos már 7 számjegyen felül van az az összeg amiet elrázogattam a shakereimben. Nem azért, mert ettől várom a csodát. Illetve eleinte igen, de most már nem. Mint Cortez írta, reggel a zab proteinnel a legjobb számomra is, egyszerűen finom. Még ha csak sima üdítőnek vagy finomságnak használom is olcsóbb mint a bolti vackok. És ezért veszem rendszeresen a Scitec termékeit, mert nekik van a legjobb-legtöbb ízesítésük. Leszarom hogy drága, leszarom hogy kell-e a napi bevitelemhez vagy sem, bármit tudok vele ízesíteni, bármikor jól esik, bárhová magammal vihetem, a tápanyagtartalma másodlagos számomra. Valamint a közvetlen edzés utáni turmixnak azon túl hogy semmi értelme, annyi jelentősége van, hogy gyakorlatilag elővenni a shakert, felrázni, és meginni egy szertartás amivel lezárod az edzést. Hülyén, gyerekesen hangzik, meg az étrend kiegészítő gyártók idióta áldozata vagyok/vagyunk, de nekem így teljes egy edzés. És ezzel a legtöbbet, akik már kitapasztalták az évek alatt hogy gyakorlatilag tényleg semmi de semmi értelme fejlődés szempontjából ezeknek a vackoknak, ugyan úgy vagyunk. Akár itt a gyik-en is. :)
43/49 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindig csak ilyen végletekben gondolkodó embereket látok. Van az első birka, aki az összes étkezését tápkieggel akarja megoldani és teljesen ki van mosva az agya, van a másik birka aki meg fel van háborodva ha a turmix szóba jön és veri a mellér, hogy ő kizárólag szilárd kajával visz be mindent. Rengeteg szilárd kaját eszem, de melóba mikor a főnököm azért is bszogag, hogy veszem a levegőt úgy tudom megoldani a makróimat ha megiszok egy turmixot amibe van mondjuk 200g zab meg egy adag fehérje és rohadtul nem érdekel,hogy ki mit gondol, nem hiszek hogy ezzel be lett volna palizva és a fogyasztói társadalom nagy áldozata lennék. Csak tudni kéne helyén kezelni a dolgokat. Meg nem kéne egy kalap alá venni mindenkit és belepofázni a dolgába.
44/49 anonim válasza:
Egyébiránt ott a pont dama-nál és nállam nem is a fehérje a hangsúlyosabb, hanem olyan sok ch-t kell ennem, hogy turmixolva sokkal könnyebben be tudom vinni a mennyiséget és a por megadja az ízt meg valamennyi fehérjét is közben ennyi szerepe van, nem erre épül a táplálkozásom. Én meg bocs hogy nem vagyok az a fajta ember aki 2 étkezésből megoldja a napi bevitelt és szeret egyszere 250g csirkét meg 200g rizst betolni plusz, én szeretem minél jobban elosztani a kajám, nekem így jó.
45/49 anonim válasza:
Abban a részben konkrétan magamra gondoltam, hogy a fogy. társadalom áldozata lettem. Mivel én egyáltalán nem a tápanyagtartalma miatt fogyasztom a proteineket. Van hogy elfogy, 2-3 hétig nem is veszek, nem vagyok hátrább semmiben. Meg valóban kisarkítottam a másik végletre azzal, hogy nem jó semmire. Úgy helyesbítenék, hogy mivel megvan a bevitelem szilárd kajából, számomra (!) a tápanyagtartalma lényegtelen. De mivel hulladék nincs benne, így nassolásnak kiváló.
46/49 anonim válasza:
ne legyen mindenki ilyen butthurt, nem azért mondtam mert uristen gáz hogy isztok, néha én is, bár én ink sokszor a rendes kaját turmixolom le ink, és iszom meg, pl zab + gyümölcsök + mogyi + spenót, kész is egy komplett kaja, és még finom is :D
47/49 anonim válasza:
46: és abba a turmixolt csodába hol van annyi fehérje mint egy tejsavó izulátumba?
48/49 anonim válasza:
Utolsó, ha beletesz 50g mogyorót meg 100g zabot abba a turmixba, több mint a te izolátumodba. ;) Én nem szoktam így turmixolni, zabot proteinnel fogyasztom mindig. Nem vagyok úm. "ellene", de hülyeségeket ne beszéljünk már.
49/49 anonim válasza:
47: nézd már meg a mogyoró meg a zab fehérjetartalmát, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!