Tejsavó vs marha vs rizs vs szója fehérje?
Figyelt kérdés
Ti melyiket tartjátok a legjobbnak?2016. máj. 10. 21:11
31/49 anonim válasza:
Ezt kötve hiszem, de nem szólok bele mások táplálkozási szokásaiba. Csak véleményt alkotok róla.
32/49 Cortez70 válasza:
Mit nem hiszel töki? Számolj. Veszel 10 ezerért 3kg mhn proteint. Annak 74%-a fehérje. Kiszàmolod, hogy mennyi ebből 100g fehérje és mennyi ha csirkéből veszed. Meg fogsz lepődni öcsi.
33/49 anonim válasza:
ja persze, azt eszel amit akarsz, nem mondtam hogy baj, meg nem zavar, meg van olyan ember biztos, aki nem bir annyit enni, vagy nincs olyan étvágya, stb. - irigylem őket :D
34/49 Cortez70 válasza:
Reggel a zab esik jól proteinnel. Utána megy hús többször is. Edzés után megint jól esik egy shake. Ez miért akkora gond? Az ítéljen el aki izmosabb nálam.
35/49 anonim válasza:
Én 20 deka húst eszek naponta. De volt hogy nem ettem és vegetáriánus voltam egy darabig. Nem vettem észre semmit...
36/49 anonim válasza:
Kiszámolnám, de nem tudom a csirke fehérjetartalmát. De amúgy meg hülyeség ez a fajta összehasonlítás. Egy fehérjeextraktum nem összehasonlítható a sima táplálékkal. Merthogy abban nemcsak egyféle dolog van.
37/49 anonim válasza:
hányszor mondjam hogy nem baj :D nem azért irtam se az első se a negyedik kommentet. túl van misztifikálva a dolog, egyél elég fehérjét, és kész, tök mindegy hogy miből, aminósav az aminósav. és miért ne lehetne összehasonlitani ha fehérjebevitelről van szó? persze, minden kajára máshogy reagál a szervezet, máshogy hat a vércukorra, máshogy emészti stb stb a lényeg akkor is az egész napi bevitel, csak rengeteg ilyen hülyeség van, mint pl hogy a növényi fehérjét nem kell számolni, vagy hogy a gyümölcs rossz, vagy hogy az agyunk koleszterinből van azért vödörszámra kell zabálni a disznózsirt, a szója emeli az ösztrogén szintet stbstb és ilyeneket azért nem árt tisztázni néha, mert az marad a köztudatban, és azmiatt kihagy az ember egy csomó féle kajalehetőséget.
38/49 anonim válasza:
(az előző kommentemből nehogy valaki azt szürje le hogy az egész napi makrót tápkiegből kell bevinni, mert felakasztom magam )
39/49 anonim válasza:
Rosszul mondtam. Össze lehet hasonlítani csak nem érdemes, a szervezetnek nem csak fehérjére van szüksége. Éppen ezért nem élsz meg csak fehérjeporból. Ahhoz kell pl. Vitamin is, amit itt felvont szemöldökkel olvasok, hogy még azt is kapszula formában szedik be. És még abból se mindegy neki milyen :D na ennek nem látom én az értelmét, hogy mindent külön-külön viszel be. És még csak nem is természetes. Már mint nem a fehérje, hanem az adalékanyagok amiket melléraknak. Térfogatkitöltő stb.
40/49 anonim válasza:
én a növényi teljesértékü ételekben hiszek, amik pont hogy tartalmaznak egyszerre mindent, rostot, fehérjét, ch-t, vitaminokat, ásványi anyagokat, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!