Fehérjéből a tejsavó vagy a marha fehérje a jobb választás? és miért?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 21:01
1/2 anonim válasza:
Tejsavó.
A marha fehérje általában hidrolizált kollagén...
2/2 - palilaci - válasza:
Tejsavó
-magas biológiai érték
-jó hasznosulás
-kiváló aminosavprofil
Marhafehérje az kollagén mint ahogy azt előttem is írták. Ami nem is lenne rossz dolog, csak nem a célnak megfelelő. Szem, haj, bőr, ízületek, inak egészsége érdekében szokás kollagént fogyasztani nem pedig izomépítésre. De ez még mindig nem olyan nagy baj de itt jön a susmuss mert a gyenge aminosavprofilt és a valós fehérje%ot megtolják néha egy kis kreatinnal, hogy jobban mutasson és, hogy ráírhassák a dobozra: ez bizony 100grammonként 70g proteint tartalmaz igaz abból a valódi proti csak 65g de nem baj veszi a hülye mert marha meg kreatin ráadásul ezt horror árakon (7-8 rongy/kg) szokták adni...
Akkor kérdező:)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!