Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tejsavó vs marha vs rizs vs...

Tejsavó vs marha vs rizs vs szója fehérje?

Figyelt kérdés
Ti melyiket tartjátok a legjobbnak?

2016. máj. 10. 21:11
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

Ha nincs bajod a tejjel, laktózzal, akkor tejsavó. Ha van, akkor az én következő választásom a tojás lenne. Ha valamiért az sem ok, akkor fordulnék a növényi fehérjék felé, de nem szóját, hanem rizs+borsó kombinációt innék.

Marhát én is kilőném a rossz amino profil miatt, a szóját pedig az említett kockázatok miatt.

2016. máj. 10. 22:02
 12/49 anonim ***** válasza:
50%

a tejtermékek pont hogy több hormont tartalmaznak, amelyek megemelik az ösztró szintet, és csökkentik a tesztót, a fito viszont nem befolyásolja a hormonrendszered, szóval... nem értem miről beszéltek...

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 10. 22:06
 13/49 anonim ***** válasza:
39%
cortez ne sértődj meg, 90%ban egyet értek veled :D
2016. máj. 10. 22:07
 14/49 anonim ***** válasza:
Már a csapvizem is hormonokat tartalmaz kb. ott tartunk szóval szerintem kár ebbe belemenni. Én tuti nem vennék szóját ettől függetlenül sem, de mindenki azt csinál amit akar.
2016. máj. 10. 22:08
 15/49 anonim ***** válasza:
én sem, én nagyon ritkán iszok tápkieget, max ha nincs időm enni, mert történik vmi, de akkor rizsfehérjét.
2016. máj. 10. 22:11
 16/49 Cortez70 ***** válasza:
52%
Ettem régen szóját mikor nem volt annyi lóvém. 30 év alatt pár proteint betoltam, de a szója minden ízben szar volt és nehezen emésztettem. Nem értem miért jó választás?
2016. máj. 10. 22:12
 17/49 anonim ***** válasza:
Jó csak vágod a szilárd kajával is ugyanúgy beviszel egy rakás dolgot ami cseszi szervezetedet. Mindenre lehet mondani valamit.
2016. máj. 10. 22:15
 18/49 anonim ***** válasza:
persze, ez igaz, bár én törekszem a "legegészségesebben" táplálkozni, továbbá csak azért irtam amit irtam, mert sok ember azért nem vesz szóját, mert amit cortez irt, hogy génmodositott meg emeli az ösztrót, mikor ez egyáltalán nem igaz, ellenben nagyon egészéges, és rugalmas étel, akármit lehet belőle csinálni, csak meg kell füszerezni.
2016. máj. 10. 22:18
 19/49 Cortez70 ***** válasza:
52%
Nekem az nem egészséges amit nem tudok emészteni rendesen, és csak fingok tőle egész nap. A formám is szarabb lett tőle mikor azt ittam.
2016. máj. 10. 22:22
 20/49 anonim ***** válasza:
na én meg a tejsavóval voltam igy, mármint nem hogy a formám rosszabb lett tőle, mert ha -20g fehérje ront a formán, akkor ott gond lehet, hanem az állandó "szelek" :D max ki kell próbálni többet, aztán annyi. de még az is lehet hogy más márkát kell próbálni, mert lehet ugatni hogy jaj csak a doboz más, érdekes, nekem kreatin és kreatin között is volt már hatalmas különbség.
2016. máj. 10. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!