Szeretnék elkezdeni külön fehérjét szedni, csak nem tudom milyet. Tejsavóról sok rosszat hallottam, abban nem bízok. VSzerintetek?
an egy marha fehérje, ami jónak tűnik, ez: shop. Builder.hu/marha-protein/musclemeds-carnivor-1-904-kg-p6888
Mit ajánlanátok, illetve mi a véleményetek erről?
Táplálkozásom nem tökéletes, de valamennyire próbálok odafigyelni rá. 17 éves vagyok, fiú, 181 cm, 65 kg.
Zsír nem igazán van rajtam, elég szálkás típus vagyok.
Nem értesz hozzá. A tejsavó lenne a lagjobb, nem értem mi a bajod vele. A marhaprotein az hidrolizált kollagén. Tudod miből van? Leeső cafatokból, porcokból: orr , fülecske, stb. Nehogy azt hidd már, hogy bélszínből készül ennyiért.
Vágóhídi hulladék mindegyik. Felejtő.
Ha a tojást sem bírnád, akkor marad a marhaprotein, azaz zselatin, 2900/kg áron kapható, nem a legjobb az aminosav-összetétele, szabad aminosavakkal/BCAA-val érdemes kiegészíteni.
mielőtt gondolkoznál miért ez a hatalmas árkülönbség, azért mert a zselatint akarják drágán eladni, másnak beállítani, ha megnézed a tiszta marhafehérje és a zselatin specifikációs adatlapját, max. 0,1 %-os eltérések lesznek. Azt senki ne gondolja hogy finom bélszínből fog készülni a marhaprotein :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!