Kai Greene indul idén a Mr. Olympián vagy nem?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat is, hogy nem fog indulni.2016. máj. 7. 14:42
51/59 anonim válasza:
Ramy sose lesz száraz. Nem akar leadni a tömegéből, az ő "kultúrkörében" csak a nagyság számít kb. semmi más.
52/59 A kérdező kommentje:
Rich Piana azt nyilatkozta, hogy Phil sem lesz sokáig Mr. Olympia, mert a szervezők sem hülyék, és ha folyton ugyanaz az arc nyer, unalmas lesz, és akkor kevesebben nézik, ergo kevesebb pénz. Ugyanaz, mint anno a Forma 1-ben Schumacher, oda is kellett Alonso, hogy izgalmasabb legyen, és máris sokkal többen nézték és vették a jegyet. Kai-ról annyit mondott, hogy megérdemelné a címet, vékonyabb dereka lett, hatalmas tömeg stb. szerinte se fogják neki odaadni, de megérdemelné. Nem szentírás, amit Rich mond, de speciel ezekben igazat adok neki.
2016. máj. 10. 08:18
53/59 A kérdező kommentje:
Na erre senki semmit?
2016. máj. 11. 21:36
54/59 anonim válasza:
Hülyeség, sokszor fordult már elő hogy ugyan az a személy volt 4-5 vagy 7-8 évig a bajnok, még sem volt unalmas.
Akin most meglepődtem, az Winklaar. Már most embertelenül néz ki, és még van fél éve... Nagyon komoly a csávó.
55/59 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hogy valaki 7-8 évig zsínorban bajnok legyen, csak azt, hogy unalmas.
2016. máj. 12. 10:59
56/59 anonim válasza:
Nem te mondtad, hanem Piana. :D
57/59 anonim válasza:
Amúgy ki nem szarja le mit mond rics pinája
58/59 A kérdező kommentje:
"Nem te mondtad, hanem Piana. :D"
Elnézést kérek, igazad van, akkor úgy fogalmazok, hogy egyetértek vele, bár ez gyenge kötekedés volt azért. :)
"Amúgy ki nem szarja le mit mond rics pinája"
Végül is ez is egy vélemény.
2016. máj. 13. 07:22
59/59 anonim válasza:
én azért nagyon remélem hogy jövőre indul Kai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!