Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kai Greene indul idén a Mr....

Kai Greene indul idén a Mr. Olympián vagy nem?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat is, hogy nem fog indulni.

2016. máj. 7. 14:42
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Nem azért, mert nem tud olyan szintet nyújtani? Ezt nem teljesen értem. Nézd meg mellette bármelyik eddigi Mr.O-t. Mindegyik egyértelműen jobb volt mint Kai. Ha tudna olyan szintet nyújtani, már megtette volna, eddig nem sikerült neki. 45 évesen sem fog. Egyszerűen nem győztes fizikum, ennyi. Cutler, Dexter, Phil, mindenki tudott már jobb formát mutatni.

Még azt tartom elképzelhetőnek, ha Phil megsérül, akkor lehet bajnok. Addig nem lesz. És nem azért, mert bunda, hanem mert Phil jobb.

Teli van vele a net, de megint belinkelem, ez mindent elmagyaráz:

[link]

Hiába vastagabb Kai itt-ott, nem jobb.

2016. máj. 8. 20:32
 32/59 anonim ***** válasza:
Mondom, tavaly meg lett volna az esélye, hogy győzön a grapefruitos, meg a meleg bulikba táncolós múltja ellenére is, de ehelyett neki sikerült ezt megfejelnie még egy kis szarsággal, ezekután végképp elásta magát. Plusz, ahogy Dama is írta Phil mégegyszer nem követi el azt a hibát, hogy gyengébb formát hoz és Kai már kiöregedett.
2016. máj. 8. 20:51
 33/59 A kérdező kommentje:
Van igazság abban, amit írtok, de annak azért utánanézhettetek volna, hogy Kai 40 éves, nem 45, Dexter Jackson, na ő 46, igen. :) Kai 1975-ben született. Másik: nem kell lerohanni, mivel elismertem, hogy nem valószínű, hogy Mr. Olympia lesz, ennek ellenére most nagyon jó formában van, jó formát hozott össze, amivel lehetne esélye, ennyi.
2016. máj. 8. 21:28
 34/59 A kérdező kommentje:
Ja, Phil Heath 1979-ben született, szóval nincs köztük olyan sok év.
2016. máj. 8. 21:30
 35/59 anonim ***** válasza:
Lehetne, nagy feltételesen. Lehetne, ha a tavalyi marhaságot nem követte volna el, illetve Phil megint gyengébb formát hozna, mint akkor. De mivel egyik tényező sem áll fent ezért nincs neki. Nem vagy letámadva csak beszélgetünk.
2016. máj. 8. 21:32
 36/59 A kérdező kommentje:
Azért azt még nem tudhatjuk, hogy Phil milyen formában lesz, egyáltalán nem biztos, hogy nem fog ismét ugyanolyan formát hozni, mint tavaly. Én abban sem hiszek, hogy a tavalyi marhasága elintézte volna őt. Sok Phil rajongó remélte, hogy majd az Arnoldon Classicon az újak lezúzzák Kai-t, és ő megy a kukába, nem így történt. Még egyszer: szerintem sem lesz Mr. Olympia, de azért ne állítsuk már be úgy, mint egy darab szart, aki valamiért véletlenül ott van a legjobbak között totál indokolatlanul...
2016. máj. 8. 21:36
 37/59 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy most 45 éves, hanem 45 évesen nem lesz már Mr.O. Csak megadtam egy random életkort, írhattam volna 42-t vagy 7-et is.

Jelen állások szerint nincs esélye. Plusz ha figyelembe vesszük, hogy ő év elejére készült be, azt a formát nem valószínű, hogy tartani fogja év végéig. Sőt, ez kizárt. Mindenkinek vannak korlátai. Phil meg csöndben lépked, az O-ra teszi a nagy durranást.

Persze érhetnek meglepetések mindenkit, de Kai szempontjából, hogy túlzással minden 2. héten megmutatja magát, nem nagyon.

2016. máj. 8. 21:39
 38/59 A kérdező kommentje:
Meglátjuk majd, mi lesz, egyelőre az biztos, hogy jó formát hozott össze.
2016. máj. 8. 21:42
 39/59 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy egy darab szar és indokolatlan van ott ahol. De a Classicon egy rakás top versenyző nem indult, tehát sokkal könnyebb dolga volt ott, mint egy Olympián lenne, még ha a háttérszálakat nem is nézzük.
2016. máj. 8. 21:48
 40/59 anonim ***** válasza:
Kai indulásáról vitatkozunk, erre Levrone visszatér. :D Pofám leszakad. Ennek sem látom értelmét...
2016. máj. 9. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!