Kai Greene hányszor lett 2. Mr. Olympián?
Contest history[edit]
Biggest Arms In The Universe 2001 - 1st
2007 Shawn Ray Colorado Pro/Am Classic — 1st
2008 New York Pro — 1st
2008 Arnold Classic — 3rd
2009 Australian Pro Grand Prix — 1st
2009 Arnold Classic — 1st
2009 Mr. Olympia — 4th
2010 Arnold Classic — 1st
2010 Australian Pro Grand Prix – 1st
2010 Mr. Olympia — 7th
2011 New York Pro — 1st
2011 Mr. Olympia — 3rd
2011 Sheru Classic — 3rd
2012 Mr. Olympia — 2nd
2012 Sheru Classic — 2nd
2013 Mr. Olympia — 2nd
2013 Arnold Classic Europe — 2nd
2013 EVL´s Prague Pro - 1st
Most komolyan könnyebb ide kiírni minthogy utánanéz? legyél már önálobb egy kicsit
Le lehet pontozni
Erre mondaná bunny hogy értelmi fogyatákos. Gratulálok neked sok eszed van mégcsak elsem olvastad az első kommentet pedig benne van a válasz. Vagy szines diszdobozba kéred a választ elsőbbségi küldeményként?
Én csak segíteni akartam de úgy látszik az ilyeneknek nem lehet.
ui.(második válaszoló)
ui 2.(ezt a vűlaszt is le lehet pontozni de inkább én elgondolkodnék a helyedben)
Hogyan hagyott volna ki Mr. Olympiát a felsorolásból? Ezt évente rendezik. Ott vannak az évek növekvő sorrendben. Vagy szerinted a kedvéért rendeztek mondjuk 2012-ben két versenyt, vagy mi? Korábbi években meg nehezen indult, ugyanis erre a szintre el is kell jutni, ami nem 2-3 év.
Tanulj meg gondolkodni, mert így nehezen fogsz boldogulni az életben, de ha neked elég valami betanított meló, amit egy idomított majom is eltud végezni akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!