Ha szeretnék nagyon izmos lenni, akkor hetente hányszor kell gyúrni és mennyi időt?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam,hogy minden nap 15 perc,és szerintem biztos nem jól csináltam.2014. máj. 22. 20:42
1/4 anonim válasza:
Hát nem. Kezdésnek heti 3 napos teljes testes edzésterv kell. Azaz minden izomcsoportra egy-egy alapgyakorlat, gyakorlatonként 3-4 sorozattal. Ez kb 60-70 perces edzés, de nem is ez a lényeg.
Legyen tömegnövelő étrended is, mert a semmi kajából nem lesz izom!
Olvasd el az alapismereteket, hogy képbe kerülj, mert így több oldalt kellene neked leírni.
Tehát googleba: alapismeretek
vagy: sárga kapszula. Ez egy könyv címe, amit le tudsz tölteni.
2/4 anonim válasza:
OFF - Ezen most én (is) meglepődtem, hogy "alapismeretek" első találata googleben a body.builder.hu cikke -
Ha izmos akarsz lenni, akkor elösször szépen állj neki olvasni - fent említett sárga kapszulával kezdheted is.
3/4 anonim válasza:
Én tudtam ezt.:) és azért az alapismereteket ajánlottam, mert ez rövidebb, könnyebb átrágnia magát és ha majd érdekli a dolog részletesebben, akkor elolvassa a sárga kapszulát is. És ha így is marad majd kérdés, akkor majd segítünk.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat
2014. máj. 22. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!