Nektek munka mellett mikor jut időtök sportolásra? Hetente hányszor?
Figyelt kérdés
Sajnos 7-re érek haza minden hétköznap, hulla fáradtan. De muszáj lenne újra elkezdenem edzeni, csak fogalmam sincs, mikor és hogyan. Ti hogy oldjátok meg?2013. okt. 9. 07:33
1/6 aikiboxer válasza:
Nekünk este 7-kor kezdődik az edzésünk (a boksz meg az aikido is), de jártam évekig reggeli edzésre (3/4 7-8-ig volt a judo heti 2x, vagy 7-8-ig aikido heti 3x). Most szombaton is járok aikidózni. Átlag heti 6-7 edzésre járok plusz mellette heti 1 futás plusz fegyencedzés otthon; de minden körülmények között igyekszem tartani a heti 3 edzést, 1 futást és heti 4 otthoni fegyencedzést. De én irodai munkát végzek, tegyük hozzá.
2/6 anonim válasza:
Mivel nálunk 24 órás az edzőterem, így mi kedd és csütörtök kivételével mindig megyünk konditerembe, este 9-10 órakor. Ebben az időpontban alig vannak. Volt hogy csak mi hárman voltunk.. Kedden és csütörtökön a párom harcművészeti edzésre megy, én meg úszni..De ezt is este 8-kor.
3/6 anonim válasza:
Én fél 5-kor végzem, így kb 5-től már tudok edzeni. Heti 4 súlyzós edzés megy és hétvégén foci.
4/6 anonim válasza:
Úgy oldjuk meg, hogy elmegyünk munka után akár hulla fáradtan is.
5/6 anonim válasza:
Én kötelezem magam a heti 3x-1 órai sportra, meg arra, hogy tömegközlekedés-otthon közti oda-vissza napi 5 km-t legyalogoljam. A heti 3 alkalomból 1 hétvégére esik, ezt könnyebb teljesíteni. Hétköznap néha nehéz, de nem lehetetlen. Igaz nem járok edzőterembe, helyette futok, súlyzózom, tornázom dvdre. Néha elég extrémül oldom meg, torna leáll, konyhába kifut, kaja megkever, majd vissza. Vagy amíg a kazánt pakolom télen súlyzós, saját súlyos edzés, ez bemelegítésnek is jó, aztán ha meleg a rendszer elszaladok futni. :) Vagy a másnapi dolgokhoz előkészülök, így takarítok meg időt, pl: kajához megpucolom a dolgokat vagy előfőzöm, szennyes átválogat, gépbe pakol, már csak elindítani kell stb. Én így oldom meg, mert elegem lett abból, hogy csak magamra nem volt időm sosem. Évek óta kivitelezhető.
6/6 A kérdező kommentje:
Na én is hozzáláttam a héten, heti 2x megyek kora reggel konditerembe ami a munkahelyemhez közel van. Hétvégén meg itthon edzek 1x trambulinon meg súlyzó mellette.
Utolsó, nagyon jókat írtál, jó lenne ha én is tudnék gyalog vagy biciklivel menni munkába, csak sajnos észak-pest-dél buda távolságon kb. kivitelezhetetlen :)
2013. okt. 11. 05:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!