Elsősorban duci lányok, de mások valaszat is varom! Ti hetente hányszor jartok konditerembe? Milyen gyorsan értetek el eredményt?
20L
Én 81 kilóval kezdtem, 3 hete járok (heti 3-4x) kondiba és ez idő alatt 2 kiló ment le. Súlyzós és aerob mozgást is végzek, 1 edzés körülbelül 1-1,5 óra szokott lenni. Össze lett állítva nekem egy fehérjedús és zsír/cukormentes étrend, napi 5-6 étkezéssel.
Futópadozni, tollasozni nem elég, hisz ha lefogysz, akkor sokkal inkább szeretnél izmos, feszes lenni, mint löttyedt, nem igaz? Ezért ha lementek edzeni, akkor kérjetek mondjuk segítséget. Súlyzós edzést ajánlok, a végén egy kis futással, biciklizéssel. Ha a mozgást+étrendet betartjátok, akkor jelentős változásokon fogtok átmenni.
Előző hozzászólásomhoz: az étrendről-diétáról mindenkinek a koplalás jut eszébe. De ez nem igaz. ;) Edzőm mondja mindig: ha nem eszel, hízol.
Zabpehely, teljes kiőrlésű kenyér, csirke, pulyka, jázmin/barna rizs, hal, zöldségek. Ezeket változatosan el lehet készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!