Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerembe gyakran látni,...

Konditerembe gyakran látni, duci, fogynivágyó csajokat?

Figyelt kérdés
Nem mondanám magam kövérnek. 170/66.De fogyni szeretnék pár kgt,viszont parázok kicsit más előtt sportolni.4hónapja nem sportoltam semmit,és rászoktam a cigire is..Kiváncsi lennék mennyit bírnék mozogni :D
2011. jan. 24. 20:39
 1/9 sz12 válasza:

Nem véletlenül látni kicsit teltebb, v akár duci csajokat a konditeremben, nyilván ők is változtatni akarnak!!

A cigarettát felejtsd el!!!!!!!!!

Amúgy meg annyit tudnál mozogni, amennyit igényelsz, szép folyamatosan kell terhelned magad!!

Szerintem.

2011. jan. 24. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
nem mondanám, hogy gyakran, mivel alapból a női nem képviseletében elég kevesen vagyunk lent :D
2011. jan. 24. 21:22
 3/9 Da puta madre ***** válasza:
Nem azt kell szégyelleni, ha ducin mész le, hanem azt, ha még ducin sem csinálsz semmit. Aki komolyan gondolja, az nem azért megy le, hogy téged nézzen, hogy te hogyan csinálod. Szerintem nem vagy különben duci. Menjél csak.
2011. jan. 24. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:

én olyan antiszociális vagyok, hogy reggel 7.45 re megyek, amikor csak 2 ismerőssel futok össze, a kretének ilyenkor még alszanak :) ha utálsz várni a gépekre, vagy zavarna ha néznek, akkor ajánlom a korai időpontokat...

f21

2011. jan. 24. 21:56
 5/9 anonim válasza:

jajjj, hát nemáár:)) figyelj, oda az emberek edzeni mennek nem a kicsit kövérebb csajokat sasolni:D

amúgy a leírtak alapján szerintem nem vagy duci vagy ilyesmi. Szerintem amúgy az is jó ha eljársz kocogni egy keveset meg megnézel egy diétás étrendet és cső babinéni:D

- ja és a cigit sürgősen passzold amíg nem késő mert: büdös, káros, másra is káros, tönkre vágja a fogakat.

2011. jan. 24. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja,szoktak lenni ducik is,de senki nem szokta bámúlni,mindenki törődik a saját dolgával.

Amit meg szoktunk nézni az az,hogy még egyetlen nőt sem láttunk helyesen végezni ezt a gyakorlatot.

[link]

Lefelé úgy lecsapják,hogy azon csodálkozunk,hogy nem törik ki a térde.Ezt néha megnézem,de nem sokáig,mert nézni is fáj:).

2011. jan. 24. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csak azokat szoktam megnézni magamnak akik ahelyett hoyg edzenének csak aszájukat jártatják. Aztán jön a duma h én miért csak 1 órát vagyok alkalmanként amikor ők két órát gyúrnak. Persze csak abból másfél pihenés.
2011. jan. 24. 23:57
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöööm az összes választ!!! :) írtam,h nem vagyok duuci,de sztem van rajtam egy kis cucc,amit szívesen leadnék :) Korai órákban nemtudok menni sajnos... de úgy döntöttem inkább aerob órákra megyek:) zumba meg hasonlók:)
2011. jan. 25. 00:47
 9/9 anonim ***** válasza:
nálunk már mind lefogytak :) szerintem ne törődj vele kik vannak mik vannak, mit gondolnak. járj le edzeni és kész, a cigi meg tényleg felejtsd el.
2011. jan. 25. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!