Konditerembe gyakran látni, duci, fogynivágyó csajokat?
Nem véletlenül látni kicsit teltebb, v akár duci csajokat a konditeremben, nyilván ők is változtatni akarnak!!
A cigarettát felejtsd el!!!!!!!!!
Amúgy meg annyit tudnál mozogni, amennyit igényelsz, szép folyamatosan kell terhelned magad!!
Szerintem.
én olyan antiszociális vagyok, hogy reggel 7.45 re megyek, amikor csak 2 ismerőssel futok össze, a kretének ilyenkor még alszanak :) ha utálsz várni a gépekre, vagy zavarna ha néznek, akkor ajánlom a korai időpontokat...
f21
jajjj, hát nemáár:)) figyelj, oda az emberek edzeni mennek nem a kicsit kövérebb csajokat sasolni:D
amúgy a leírtak alapján szerintem nem vagy duci vagy ilyesmi. Szerintem amúgy az is jó ha eljársz kocogni egy keveset meg megnézel egy diétás étrendet és cső babinéni:D
- ja és a cigit sürgősen passzold amíg nem késő mert: büdös, káros, másra is káros, tönkre vágja a fogakat.
Ja,szoktak lenni ducik is,de senki nem szokta bámúlni,mindenki törődik a saját dolgával.
Amit meg szoktunk nézni az az,hogy még egyetlen nőt sem láttunk helyesen végezni ezt a gyakorlatot.
Lefelé úgy lecsapják,hogy azon csodálkozunk,hogy nem törik ki a térde.Ezt néha megnézem,de nem sokáig,mert nézni is fáj:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!