Szerintetek ez így jó? Mit mozogjak még? Pl. Konditerembe.
Szóval 16 éves lány vagyok, 172 cm és 63 kg. Le szeretnék fogyni, és szép izmos lenni :) Ma voltam Biotech USA boltban, L-carnitin pezsgőtablettát vettem és Ultra Loss shaket. Szt mondta az eladó csaj, hogy az tablettát vízben oldjam fél és edzés előtt, illetve közben igyam. A shaket pedig edzés után, vacsora helyett.
Olvasgattam és azt írták, hogy ennél a shake-nél sokkal jobbat is vehettem volna, mindenesetre csak 500 g-os kiszerelés, szeretném elhasználni :) A kérdés, hogy mikor kell inni, és csinálhatom-e vízzel, mert nem szeretem a tejet? És a tablettát? És napközben mit egyek? Amit tudok vinni suliba is!
A másik a mozgás. Heti három kézilabda edzésem van, ezenkívül Rubint Rékázni szeretnék, illetve kondiba járni, csak félek, hogy ott kinevetnének az ilyen gyúrós fiúk.
Egyszerre fogyni és izmosodni hatékonyan nem lehet.
Az L-caritine és a vacsi helyetti fehérje a fogyásnál jó.
A 3 kézilabda mellé egyenlőre 2 kondis edzés rakj be.
A body.builder.hu oldalon vannak átmozgató edzéstervek lányoknak onnan válassz egyet.
Kondi és kézi mellett hagyjad a Rubintrékát,mert teljesen felesleges.
Mégis mi a halál fekete bajszát csavargató koboldfülű mákos majom öreganyjáért röhögnének ki a kondiban?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre!
Ti pestiek még írni sem tudtok!
Ja a kaja:
A port csinálhatod vízzel.
Próbálj napi 4-5x enni,sovány húsokat,zöldséget,rizst,barna kenyere,tojást stb.
Kerülni a lisztes,cukros kaját,csokit,sütit,gyorskaját.
És napi 2 L víz menjen.
D nézz magadnak egy edzéstervet,nézz utána neten hogyan kell gyakorlatokat megcsinálni vagy menj edzőhöz..
Mert így csak lemész,csinálgatod rosszul összevissza,az ízületeidet megterheled,az izmaidat nem,és nem fogsz fejlődni semmit.
Miért röhögnének ki? Még a tükörben feszítő nyomorék páwákat sem nevetik ki.
Nem kell nagy súlyokkal edzeni főleg nem egy lánynak.
Én is amikor megyek edzeni akkor mindig örülök ha lányt látok akárhogy is nézzen ki.
Ha nem is ismered a gépeket gondolom egy személyi edző van a teremben.
Am hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!