Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kai Greene indul idén a Mr....

Kai Greene indul idén a Mr. Olympián vagy nem?

Figyelt kérdés
Olvastam olyat is, hogy nem fog indulni.

2016. máj. 7. 14:42
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Láttam én is. Erre mit lehet mondani.. ennyire unatkozik
2016. máj. 9. 11:29
 42/59 A kérdező kommentje:
Hát, ha Phil megdönti Coleman és Haney 8x rekordját, az szégyen erre a sportágra nézve...
2016. máj. 9. 13:12
 43/59 anonim ***** válasza:
Miért szégyen? Emberileg én js utálom Phil-t de a jelenlegi mezőnyben nem véletlen ő áll az első helyen. Nekem meg Shawn Rhoden formája tetszik, de a bírák nem ez alapján döntenek, mint mi. És ők jobban értenek hozzá szakmailag elhiheted.
2016. máj. 9. 13:24
 44/59 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a bírák jobban értenek hozzá, ezt nem is vitatom, és valóban, ahogy írtam is már, Phil genetikailag szinte tökéletes, mégis...nem tudom elhinni, hogy nem jön senki, aki fel tudná vele venni a versenyt...Wolf például azt nyilatkozta 2015-ben, hogy évek óta jobb formát hoz, mint Kai, mégsem ő a második. :D
2016. máj. 9. 14:59
 45/59 anonim ***** válasza:
Nyilatkozni lehet bármit, attól az még nem lesz automatikusan igaz is.
2016. máj. 9. 15:51
 46/59 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenki tudja, hogy Wolf nem hozott jobb formát, mint Kai. Phil egyébként valóban jó versenyző, jobban be tud száradni és szálkásabb, mint mások, ez tény, bár neki is vannak gyengéi bőven, amiket egy Kai szintű versenyző 110%-os formában le tudna győzni..
2016. máj. 9. 19:53
 47/59 anonim ***** válasza:
Persze csak ezek mind ilyen feltételes módok, érted. Big Ramy is meg tudná szorongatni rendesen a többieket, ha egyszer nem csak azzal lenne elfoglalva, hogy akkora legyen mint egy hegy, hanem hogy beszáradjon, mint az állat.
2016. máj. 9. 20:19
 48/59 anonim ***** válasza:

EZt le tudná fordítani valaki nekem? https://www.youtube.com/watch?v=qQish2yJyRY

A másik részt megtaláltam izompóló-n feliratozva de ez nincs fent.

2016. máj. 9. 21:10
 49/59 anonim ***** válasza:
Semmi extra a szokásos versen előtti kakaskodás, mint ahogy a box mecsek előtt is szokták. Hangulatkeltés, amúgy meg ez egy tök régi videó nem értem, hogy jön ide.
2016. máj. 9. 21:15
 50/59 anonim ***** válasza:
Gondoltam rá tegnap én is hogy felhozom Ramyt, de inkább nem tettem. :D Minden esetre jó példa, jelen mezőnyből ha valaki tudna meglepetést okozni az ő, mondjuk 5-6 kilóval kevesebb súllyal. Nem tudom hogy genetikai korlátai vannak, a gyógyszerésze nem az igazi, vagy egyszerűen nem akar lentebb adni abból a tömegből amit versenyen látni rajta, de nem jól csinálja.
2016. máj. 9. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!